Välkommen till din nya favoritblogg!

Carving clinics i Åre

Under veckan har jag haft två stycken Carving clinics här i Åre. Tjejskidåkning i grupp med fokus på grundposition och att ifrån den, få till den efterlängtade skärande carvingsvängen!

Två fullbokade grupper har öst på i vardera tre timmar och WOW vilken utveckling jag har fått se. Det är så roligt och härligt och häftigt att se hur självförtroende i sidåkning växer med ökad kapacitet och aha-upplevelser från coaching. ÄLSKAR detta!

Vi har gjort övningar, jag har visat och åkt före, åkt bredvid och tjoat och så har vi blandat upp det med ren och skär åkglädje. Jag har sagt ord som ”höj innerarmen” och ”låt trycket gå rakt ner i snön” och ”skicka kraften framåt-utåt” och de har övat och övat och lyckats.

Det är en nöjd Sofia som nu avslutar jobbveckan med att ta nattåget söderöver. Med tre timmars skidåkning i benen helt utan paus är jag lite halvmör, men rik på energi från mina deltagare, som ju som vanligt som du vet, är världens bästa.

Nya clinics vecka 10

Eftersom dessa clinics gått fantastiskt bra och bivit fullbokade och haft SUPERNÖJDA deltagare så gör jag dem igen vecka 10. Känner du någon som är i Åre då, tipsa gärna och är du här själv, kom med!

HÄR är anmälningslänken!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!