Välkommen till din nya favoritblogg!

Fantastisk säsongsöppning i Åre

ALLTSÅ. Jag vet inte hur många gånger jag och Lisa tittat på varandra idag och … ALLTSÅ KOLLA!? Det är fredagen den 15 november och fantastisk säsongsöppning i Åre. En sån säsongsöppning som vi kommer minnas. En säsongsöppning med högzon inkluderad, med kallsnö och strålande sol, med bistra minusgrader i dalen men mjuk solskensvärme uppe på toppen. En säsongsöppning med varv på varv i gondoler och överallt leenden och lätta huvudskakning och ALLTSÅ med utropstecken.

Kroppen är fantastisk. Mjuka svängar, vinklar och känsla som om det var igår. Balansen, positionen, anspänning och rikta kroppen. Lite mer stortåtryck och håll emot med magen, lite mindre armdrag och mer tålamod – skidor som svarar och svängar som blir till nästan utan ansträngning. Sedan kommer mjölksyran som ett brev på posten och kroppen tycker ”jo tjena, jag anstränger mig visst!”.

Att stanna till där. Vända ansiktet mot solen, ta upp glasögonen och ta in allt det stora, hela dalen i vitt och glitter och en kompis som utbrister ”men alltså!!!”. Det är den 15 november och en fantastisk säsongsöppning i Åre. En sådan som vi kommer prata om. Minns du 2019 – hur sjukt var inte det?

Säsongen har bara börjat. Idag gick liftarna till högzon och men alltså kolla bara.

 

Världens bästa Let’s go explore som åkte upp för en dags skidåkning. Värt!

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!