Välkommen till din nya favoritblogg!

Reafavoriter i skidbacken 

Nu blir det skidåkning för mig i en dryg vecka, kickar igång det med ett inlägg med reafavoriter på temat! Inlägger innehåller sk reklamlänkar men är ingen annons.

Underställ från Kari Traa. Älskar den starka turkosblå nyansen i den smått klassiska serien ”Rose”. Byxa och tröja, 519 kr styck. 

Skidstrumpor av bra kvalitet är guld värt, jag kör mest i Smartwool och har dessa finingar med lite allmogekänsla. 239 kr.

Förvisso inte på rea, men dessa skidglasögon är jag otroligt sugnen på! De heter Carver small face och namnet är ju tydigt.  Vi med mindre ansikten har ibland svårt att hitta snygga goggles som samtidigt sitter bra. Dessa verkar drömbra och till trevlig prisbild om 599 kr.
Dunjackan Down kids jacket från Bergans har vi haft i 1,5 säsong nu och den ser fortfarande ut som ny! Perfekt både för skidåkning och vardagsvinter. 1045 kr är ett bra pris på en kvalitativ dunjacka med garanterat juste dun. Kombinera med suverän barnskidbyxa som är ett sådant superkap för 699 kr just nu. 

Vill du bunkra overall och söker en barnoverall med hög användarvänlighet, snygg design och lång livslängd, kolla in overallen Snötind från Bergans. Ord pris 1745, nu 1200 kr. Här finns ett utförligt inlägg om overallen!

Har du små barn och är på skidsemester blir det en hel del annat än skidåkning. Denna vinterkänga från Sorel har räddat våra fötter många gånger! Nu sparar du en femhundring!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!