Välkommen till din nya favoritblogg!

Skidåkning – citat

Skidåkning. Finns det något härligare än episka vinterdagar med snö som fallit i decimeter under natten och några perfekta minusgrader efter frukost? Att åka ensam eller i grupp med andra som söker samma känsla, samma äventyr, älskar samma typ av frihet i fartvind och flow. På berget är alla ensamma och alla tillsammans. I glädjen över vitt guld från himlen förenas vi. Olika men lika. En nickning, en high five, ett glädjetjut. Citat som passar in. Citat som är skidåkning. Citat jag älskar!

skidåkning citat

Att ha fått skidåkningen i blodet, längtan till snön som konstant, upplevelsen av stora berg och djupa dalar. Jag är så enormt tacksam över det. Om du inte har någon aning om den här känslan så är det inte för sent. Skidåkning är sällan för sent. Om du har en dröm eller en tanke att du vill testa det här, gör det. Livet är så kort och skidåkningens magi alldeles för bra för att missa. Och vet du, det är verkligen så, att children of winter never grow old. 

Skidåkning är för alla. Det finns kullar och berg att bestiga. Skidkläder att låna, skidor att hyra, utrustning att skrapa ihop. Att plötsligt befinna sig i en sväng där allt är rätt är skidåkningens magi. De flesta hittar dit på en vecka, även ovana skidåkare, om de får bra tips och guidning.

Guiden till att köpa pjäxor

Tankar om skidåkning med barn

Ta sig upp efter att ha ramlat på skidor – skidlärartips på film!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!