Välkommen till din nya favoritblogg!

Bloggarna jag läser

Vi har pratat en hel massa om träningsbloggar jag läser. Jag försöker vara noga med att tipsa vidare när jag hittat något bra. LÄNKKÄRLEK, ni vet. Jag läser träningsbloggar. Gärna och ofta! Vissa skummar jag, eller typ kollar rubriker och bilder, skaffar mig en översiktskoll. För att inte ge er samma av misstag, för att hålla omvärldsbevakning, för inspiration, för lust. Andra läser jag noga, känner in, väger orden i munnen, andas i takt.

Jag kan bli irriterad på de som skriver träningsbloggar men som säger att de aldrig läser några själv. Det liksom provocerar mig. Att de inte tar sig tid att vara del av det som de är del av. Inte vill beblandas, typ. Men jag tror att de blir färre som tänker så. Det är bra! (Jag har full förståelse för att man har mycket att göra. Just nu läser jag inte lika många bloggar som jag brukade, men jag snabbkikar här och där, scrollar och försöker. För er  som läser, för de som skriver, för alla som gillar bloggar som handlar om träning.)

Här kommer ett gäng bloggar jag gärna läser, som jag fastnat för av olika anledningar och som jag besöker mer eller mindre ofta, men som inte är särskilt mycket träningsbloggar. Vissa har jag träffat, andra vill jag gärna krama och ta en springrunda eller kladdkakefika med. De är utan inbördes ordning och några av dem råkar läsa och känna varandra. Det blir så lätt så, när man gillar lika.

  1. Onekligen. Lisa. Författare. Ljuvligt språkbruk. Hysterisk rolig.
  2. Frenchcreme/looking for Sara. Korsika. Journalist. Med drömmar, döttrar, djup. Klok som en bok.
  3. Livet&Helsingfors. Peppe. Helsingfors. Bloggikon, smart, cool. Springer, men gör ingen grej av det. Idolstatus.
  4. MissBaglady. Maria. Klok, känslig, smart och genuin. Gör samma kalender nu (vi är några stycken, man kan absolut säga att hennes var droppen till min). Har både kramats och ätit kladdkaka. Mer av det!
  5. DendäromJenny. Orden dansar. Fina, flytet, allvaret, ärligheten, närheten, historierna. Ge ut en bok Jenny. Gör det!
  6. Litendelavmig. Sofie. Småstad. Glädje. Allvar. Charm. Husbygge. Och ett jävlaranamma. Ögonglitter och fin in i själen.
  7. Anna ritar. Följer drömmar, skapar vackert. Härlig. Ärlig. Sann och en entreprenör.
Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!