Välkommen till din nya favoritblogg!

Crossfittävling i Sätrahallen

På lördag och söndag är det tävling i crossfit i Sätrahallen i Stockholm, tävlingen heter Nordic Showdown och samlar 150 atleter. Om jag hinner ska jag ta mig dit en sväng och kika, krama Åsa och supporta henne genom att köpa en enligt mångas recensioner, grym bok på temat paleo. Nu kommer en lång parentes, bare with me:  (Jag får en hel del prylar som bloggare, och kanske skulle Åsa ge mig en bok för att jag skulle recenesera den – men varför då? Åsa är en härlig tjej. Bloggar här på bloggar om träning. Har jobbat och slitit och fått ihop en hel bok, klart som sjutton jag vill supporta henne och köpa en då! Lite som den där parallellen med om en kompis öppnar en butik eller restaurang, det är inte juste att gå dit och förvänta sig få grejer gratis – bara för att man är kompis. Är man kompis vill man ju att det ska gå bra för kompisen – och bra går det om de säljer varor! Stödköp!)

Nåväl, crossfit var det. Ja, det ska bli coolt att kolla in alla coola fysmonster som ska slänga, hänga, springa och rycka på sitt max. För 1,5 år sedan på våren, såg det ut såhär utanför Sätrahallen då vi körde ett litet nybörjarcrossfitevent på en annan tävlingshelg.

Det är gratis att gå in på Nordic Showdown, arenan tar 3000 pers och det brukar vara toppenhärlig stämning på crossfittävlingar. Så det är ett bra tips om man vill få en stor dos träningsinspiration. Och se muskler i kubikmeter.

reebok crossfitpass

RCFFC14

RCFFC1

4RCFFC

crossfit reebok

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!