Välkommen till din nya favoritblogg!

Fem bra saker ändå. Det får man säga.

Saker man gör på en onsdag.

  1. Tittar på 6 centimeters minibebé i magen och ba; WOW det är verkligen sant att det finns en fördel med att jag är på väg att kräkas varje gång jag 1) hostar (vilket jag gör ofta just nu pga förkyld) 2) öppnar kylen, 3) borstar tänderna, 4) utsätts för värme eller 5) har en krage som nuddar halsen. Skönt det, att det låg något där inne och sprattlade och att det dessutom var låg risk på det där KUBtestet som genomfördes.
  2. Gottar sig åt att åka på möte hos Fazer och prata den roliga fortsättningen av Blogger Boot Camp. Tänk om de  bjuder på turkisk peppar, det vore nästan för bra.
  3. Försöker vara peppig, inspirerande och ojobbig webdesignkund när det känns som att jag vill peta i allt. Men det blir bra, det blir det.
  4. Suktar efter känslan att verkligen vilja hoppa i träningskläder. Saknar den. Och också att de facto göra just det.
  5. Dricker oproportionerliga mängder juice till frukost. Och äter avocadomacka. Och mandarin.

hemmapressad juice2

avokadodelning

Exakt så ser mina dagar ut nu,minus att jag inte varje dag får titta på en ultraljudsskärm förstås. Springa på presskontor och äta plockmat och fota och tänka våren/sommaren 2014 har jag (mer eller mindre tyvärr) inte tid med. Men ni ser ju det där på många andra ställen, och då kan ni ju få se avocado och juice här. Hepp.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!