Välkommen till din nya favoritblogg!

Driftiga och duktiga

Jag är så glad att jag har en bloggfeed, twitterfeed och facebookfeed med massa peppiga och bra människor. Idag vill jag ta tillfället i akt att skicka lite extra kärlek och pepp till tre grymma duktiga och peppiga tjejer som dessutom är inspirerande driftiga! 

Jonna – i morgon är det ditt alldeles egna Limsjön Marathon. Ett ultralopp i miniformat som springs sex varv runt en sjö i dalarna med mysiga stopp för vila och umgänge. Deltagarna får graverad medalj och allt! Du är häftig och cool och bra! Jag hoppas att du delegerat mycket och kan passa på att njuta av all härlig energi som kommer vara på plats vid bandklippningen. Ni får säkert en helt fantastisk dag runt sjön. Njut och mys!

Annie och Madde ordnar tillsammans ett grymt tjejmarathon. Ett lopp för bara tjejer – som inte alls är ett marathon utan 50 kilometer, för att tjejlopp inte alls behöver vara kortare distanser av långa lopp. 51 starka tjejer är dags datum anmälda till loppet som går den 16 juni. Alla intäkter går till Panzisjukhuset i Kongo och kommer stödja kvinnor som varit med om helt värdelösa saker. Annie och Madde – Ert initiativ, er löparglädje och ert driv är fantastiskt. En ynnest att läsa om och jag hade så gärna velat boka upp mig för att vara funktionär och peppa längs banan. Jag hoppas kunna komma loss och titta förbi!

Vet ni om fler roliga happenings som skapas av tjejer med massa driv? Tipsa gärna i kommentarsfältet så kan vi hylla dem alla!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!