Välkommen till din nya favoritblogg!

Sakta snabbdistans

Målning av uterum har jag ägnat dagen åt. Armar ovan axelhöjd och blicken uppåt. Katastrof för min nacke/skuldror som har några procent invaliditet konstaterad i ett försäkringsärende. Nacken protesterade tidigt under kvällens tänkta snabbdistanspass. Och eventuellt hade funktionell styrketräning av benen från igår lite att göra med dagens mjölksyreansamling. Summa summarum – det gick sakta och det blev aldrig något bra tryck, trots att jag försökte (innan jag gav upp).

Cyklade på stigar och grusväg, kände på olika hårdheter på dämpningen på framgaffeln och funderade kring teknik när jag kände att det inte fanns det tryck i benen som jag ville hämta hem.

Premiär för bara ben idag! Det var lika delar härligt som kallt.

Cykelutmaningen i maj: 8 pass av 17 gjorda. Jag har räknat efter på Funbeat eftersom jag tyckte det lät lite lite med sex stycken pass om jag först fick det till. Jag är förvirrad, men minns alla pass som reggats på funbeat. Felet var att jag formulerade utmaningen några dagar in i maj, och har missat att räkna de två cykelpass som jag redan utfört majs allra första dagar. Phu, nu känns det lite bättre och närmre att nå målet!

Långpass: 2 av 4, Snabbdistans/intervaller 2 av 5, Medeldistans: 4 av 8.

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!