Välkommen till din nya favoritblogg!

I min bokhylla del 3

Rosa, röda och orangea böcker i min hylla. Mats Strandberg skriver chicklit på ett kul sätt om ni missat det. Pappa Pralin av Anna Jörgensdotter har jag ett komplicerat förhållande till, har läst om den många gånger men dras liksom lite för djupt in i handlingen. Den är lite destruktiv till sin natur.

Jag läser gärna Kajsa Ingemarsdotter, hn är bra tycker jag! Alla som gillade mannen som kunde tala med hästar ska och måste läsa Eldfångaren av samma författare. Jag tycker den är bättre. Linda Ohlson sitter på Nya Zeeland och skriver fina böcker. Älskar språket! Den vita masajen var en bok som kom med en tidning. Skit i den är mitt tips.

Jag är gärna brödberoende. Boken kom till mig via ett förlag och hävdar att bröd är dåligt. Som om! Inredningshjälp, vildmarkshjälp, trädgårdshjälp, självhjälp. Fint att man kan få guidning så nära som i en bok. Jag rekommenderar alla som lever familjeliv att läsa Ketchupmamman. Hon bloggar också. Kul donna! Karin Boye möte Moddysons Fuking Åmål manus möter Kay Pollack, det blir roliga kontraster i färgmatchning.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!