Välkommen till din nya favoritblogg!

Yoga ger lugn

Jag läser med spänning vad ni vill att jag ska skriva om. Vissa saker kommer bli jättesvårt, andra ganska lätt. Man måste minnas att vad som fungerar för mig kanske inte fungerar för någon annan och det kan ju även vara så att bara för att jag gör något som funkar okej så skulle det kunna fungera ännu bättre även för mig att göra annorlunda. Vi får ta varandra i hand i förståelse och hjälpas åt!

Igår kväll fick jag ett erbjudande på jobbet. Inte något drastiskt, men ändå en liten förändring. Uppåt. Framåt. Större resultatansvar. Har medarbetare som ska rapportera till mig. Resor till Göteborg och Malmö då och då. Jag skämtade på twitter om att erbjudandet borde kommit med en Audi quattro och extra semesterdagar i Åre… då hade jag ju inte tvekat liksom! Bad att få tänka på saken över natten och återkomma. Det var så jag sa.

Det jag gjorde var att tänka på saken över ett yogapass. Efter att jag ätit fantastisk kantarellsoppa som prinsen lagat (och såklart diskuterat jobbet med honom – han sa Gogogo!), badat badkar med och nattat bebén, stekt köttfärs med kanel och citron till kommande tjejmiddag så släckte jag taklampan och tände ljusen.

60 minuter senare var jag mindre stel i höftböjarna, stark och stabil i core och andades djupare ner i magen. Axlarna var sänkta, sinnet öppet och nyfiket kring kommande utmaningar. Plötsligt var jag affärsområdeschef. Idag bokar jag en kommande resa till Göteborg och hoppas att yogalugnet stannar kvar.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!