Välkommen till din nya favoritblogg!

SATS Danderyd

Sats Danderyd invigdes i I helgen och vi i Bloggar om träning körde två klasser. Eller vi och vi – det var eminenta Jessica som körde klasserna. Själv var jag mest med och svettades och såg glad ut samt minglade loss.

Det var feststämning i de stora ljusa lokalerna, en hel del folk var på plats och många körde tuffa pass i gymdelen, andra lyssnade på Jonas Colting (jag lyssnade i två minuter men hann bli trött på att han rörde sig som en boxare och inte hade vett nog att stå hyfsat still så att folk kunde lyssna på vad han faktiskt försökte få fram) och resten åt frukt eller gick på gruppträningspass.

Gymet är utrustat med en hel massa träningsgodis! Tre gruppträningssalar och några utrymmen för stretch. En stor station där man kan gå armgång, slänga medicinbollar mot studsmatta, göra dips/chins, fästa TRX och andra roligheter. Jag såg också ett suveränt urval av kettlebells, en maskin med ett rep som man drar nedåt (tänk klättring i rep) och en brutalbänk för den gamla klassiska magövningen. Och massor av konditionsmaskiner och styrkemaskiner utan att det blev trångt någonstans. Bra jobbat Sats!

Jag svettades och yogade kroppen glad i Hot MOJO-studion som fick upp temperaturen till 42-grader. Härligt, varmt och gott för muskler och själ. Efter passet var jag nöjd och glad. Min kropp tog sig in riktigt bra i yogapositioner jag tycker ser komplicerade ut och balansen kändes helt okej. Det märks att jag jobbat med core (men man kan alltid utvecklas). Efter en timmes paus cyklade jag V02Max-intervaller. Mer om det i ett annat eget inlägg!

Jag lyckönskar nya Sats Danderyd och alla som jobbar och bor i närheten. Det är ett fantastiskt fint gym att ha som hemmagym!

 1. Haha…vad är det för föreläsning jag håller där på golvet!? 🙂 Kul att se dig iallafall och ÄNTLIGEN få cykla för Jessica igen – energiboost!

 2. Hej,
  I och med att jag förstått att ni inom nätverket har ett samarbete med Sats vill jag vädja till er alla att uppmärksamma våra nuvarande arbetsvillkor. Jag är anställd, men törs inte påkalla uppmärksamhet då jag är rädd om min provanställning.

  Från och med mitten av augusti har Sats sagt upp avtal med alla städfirmor och nu är det vi som ska städa hela centret, från golv till toaletter. Detta ska ske under öppettider och varje personal har 2-3 timmar städ varje dag. Det innebär att vi ständigt får sätta upp en skylt i receptionen och lämna den tom. Det finns ingen som hälsar medlemmar välkommen eller kan hjälpa till. Att försöka handla blir ju också svårt… Att komma fram via telefon kan ju ta ett tag då man måste ringa flera gånger för att lyckas pricka in den stund vi är i receptionen och inte ute och städar. Den service som ni är vana vid är ett minne blott då den mesta tiden går till att städa.

  Den förklaring vi fått är att detta är ett led i att vi anställda ska synas mer på träningsytan och skapa relationer till medlemmarna. Ingen av oss förstår dock hur medlemmarna ska känna en starkare relation till oss när vi är inne och rengör toaletter och duschar och de är ute i gymmet eller väntar på att få hjälp i receptionen?

  Vi anställda har det väldigt jobbigt och kan bara uppmana våra medlemmar att uppmärksamma detta och framföra sina åsikter till Sats ledning. Jag hoppa att ni som nätverk väljer att lyfta frågan och kanske kan det hjälpa oss…

  /Anonym pga förekommen anledning

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!