Välkommen till din nya favoritblogg!

Tips på träningstv!

Idag sändes första delen av sju av programmet Norges damer mot Falun på svt. Ett filmteam har följt världens bästa längdlandslag, de norska damerna, mot VM i Falun. Laget har tidigare varit restriktiva med media på läger och privat men i denna serie öppnar de upp.

image

Jag älskar sådana här reportage som går på djupet. Dagens avsnitt handlade mycket om lagkänsla, hur de tränar mot och med varandra, är lagkamrater och pushar varandra men såklart först och främst är individuella idrottare. Kolla på svtplay och följ serien är mitt tips!

  1. Såg nyss första avsnittet, och jag tyckte det var riktigt bra! Nu är längdskidåkning inte bara något jag själv gärna ägnar mig åt utan det prioriteras högt att se tävlingar under säsongen också, så nog har jag sett dom genom åren. Och nog imponerar dom starkt. Herre, det finns nog ingen idrott som gör mig så rörd som längdskidåkning. Slitet dom lägger ner, helt otroligt. Där snackar vi inspiration!

  2. Åh, tack för tipset!
    Älskar program där folk har ett himla pannben och visar vad som krävs för att bli bra! Vilket jag gissar att detta program kommer att göra 🙂

  3. Vad är det för märke på er skidpulka? Är det någon du kan rekommendera? (Som är prisvärd, de är ju så dyra)

    Tack för en toppenbra blogg!

    1. Vi hyrde den i Ramundberget, fjellpulka, norska märket. Den var bra, men bor man inte så att man kan köra längd jämt (typ) tror jag hyra är bättre. De är som sagt dyra som sjutton!

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!