Välkommen till din nya favoritblogg!

Business and pleasure

Jag och familjen är i Linköping en snabb sväng. Vi hälsar på svärföräldrarna och visar upp den nytillkomna familjemedlemmen och blir allmänt bortskämda. Prinsen och jag bestämde oss tidigt för att han skulle vara ledig en hel månad när nya bebisen kom, detta för att verkligen ge min kropp chansen att få läka i lugn och ro, utan tunga lyft. Har man inget val blir det ju så att de där lyften av barnvagnar, syskon, matkassar och dylikt görs för att de just måste göras. Nu valde vi tillsammans att låta dessa vänta så länge vi kunde och med långhelger och påsk etc får vi en hel månad hemma tillsammans.

Det känns fantastiskt att vi ger oss den här lugna och mysiga starten, där vi båda lär känna mini, hinner med att känna efter, vara lediga, le mot solen och även göra roliga utflykter med stora lilla efter föristimmarna. Rekommenderas!

businessandpleasure

Att prinsen är ledig gör också att jag kan nyttja några timmar här och där till lite business. Jag och Mela planerar höstens Be your best convention för fullt (8 november gott folk – 8 november!), och så har vi en annan grej på g som kräver förberedelse. Av denna anledning träffade jag härligt glada Anna igår. Anna imponerar alltid på mig. Fullt schema, dubbelt så många barn som jag har ett leende som smittar och en vinnande attityd. Jag är väldigt glad just nu – både business och pleasure på en och samma gång i fin harmoni. Och vårkänslor, sol och världens finaste familj. Hur bra får man ha det?!

annatrendotraning

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!