Välkommen till din nya favoritblogg!

Födelsedagsförberedelse

I morgon fyller E två år. Oh my gosh vad tiden går fort nu. Jag är väldigt förtjust i det faktum att E verkligen gillar kläder, och att få nya kläder. Farmor och farfar var toppenbarnvakter i helgen och vi firade med dem då och E blev salig och lycklig över mjuka paket och ville testa på en gång- NU!

I födelsedagspaketen från oss ligger det byggklossar i trä, vattenfärger och den här klänningen, vita strumpbyxor och sedan ett set merinoullunderställ från Änglamark. Det får nog vara dagens tips – de hade/har(?) ”ta tre betala för två” på alla barnkläder på Coop. Jag handlar normalt inte barnkläder där, men ullunderställ i fin ekologisk merinoull (fri från mulesing) till kanonpriser och dessutom på rea så var saken biff. Långkalsongerna kostar bara 89 kronor styck ordinarie pris! Body för 149, så för strax över 200 kronor fick jag två par långkalsonger och en body i merinoull. BRA deal. E har egentligen inte body längre, men just som underplagg fungerar det ändå till det priset kände jag. Utöver paket blir det ballonger, tårta och bullar och bus!

grattisBild på merinounderstället var omöjlig att få fram på nätet. Jag får fota åt er och visa, fanns i grått och gammelrosa på min lokala Coop Forum.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!