Välkommen till din nya favoritblogg!

TBT, åtta år av oktober

Det är torsdag i oktober och jag beger mig på en trip down memory lane. Bare with me att det inte finns fina bilder i rätt storlek. På något sätt vore det underligt, bloggen har haft ett gäng utseenden genom åren!

Oktober 2008: Jag sprang ett supertufft 8 x 400 meter intervallpass på Stadion i ösregn och jag minns det här träningspasset som om det vore igår. Jag marathontränade med löpcoach och det var stort fokus på pulszoner.

Oktober 2009: Det efterfrågades alpin teknik och jag svarade med ett skidskoleinlägg om carvingsväng. Inte het lätt att beskriva i teorin, men ett väldigt uppskattat inlägg som håller än idag!

whistler-15

Oktober 2010: Vi bodde i lägenhet precis intill Odenplan förut, innan livet på Ingarö. Sälj först, köp sen är klokt men så himla, himla läskigt. Då visste jag inte att vi i princip skulle byta 62 kvadratmeter sekelskiftslägenhet mot 154 kvadratmeter villa med sjöutsikt. Vad bra det blev!

Oktober 2011: Jag åkte och tittade på Crossfit-SM, gjorde en Sofy och berättade vad jag tyckte, kände och gav hyfsat konstruktiv kritik kan jag tycka i efterhand, och fick delar av Crossfitcommunityt på mig i kommentarsfältet. Oh well. Mycket vatten har runnit under broarna sedan dess. Nu kan jag också se att jag antagligen hade alldeles för höga förväntningar på ett SM i Crossfit för att vara 2011, men det var faktiskt inte så lätt att begripa då. 2015: Jag älskar att titta på Crossfit, träna crossfit och hänga med trevliga crossfit-tare, som alltid är trevliga och härliga.

Oktober 2012: Vi spenderade en härlig helg i Flyinge och var publik på Hubertusjakt. Så kul!

Oktober 2013: Det känns som nyss det var oktober 2013. Kanske för att livet ändå ser väldigt likartat ut nu? Träning, förberedelser för vintern, jobb, skidlängtan, förkylningar i övergående och löpning. Recept på pepparkaksmysli är härligt att återuppleva!

Oktober 2014: Berättade jag hur det kan kännas att vara tvåbarnsmamma och ni tyckte mycket om det.

Oktober 2015: Häng kvar. Delta. Tyck och dela gärna när det är extra bra!

whistler-37

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!