Välkommen till din nya favoritblogg!

Tränar ni trendigt?

Jag har suttit och klurat i en halv evighet på vår nästa stora hälsotrend. Jag har den klar framför mig, men den behöver vila lite för att varje formulering ska hamna rätt och jag ska berätta hur det blir*. Är det något du tänker på förresten? Hur du tränar, varför du tränar, vad som fått dig att träna och vad som påverkar dina val att göra den ena träningsformen före den andra? Vilka pengar du lägger ner på hälsa och välmående, kontra dina kollegor, bekanta eller dina grannar, är det något som alls finns i din medvetandevärld?

Är du trendstyrd av medvetenhet eller vill du svara att din träning inte har med något omkring dig att göra? Och sedan. Vad händer i framtiden?

Är det tekniken, är det kläderna, är det partipolitiken eller vädret som sätter nästa hälsotrend och går det ens att prata om trender i ett brett perspektiv snarare än ur varje individs sociala och kanske högst lokala verklighet?

Frågorna! Frågorna! De är många och det är roligt. Sådant här kan jag fundera på ibland en onsdagseftermiddag på träningseventskontor.

sommar15-8661

* Jag kan självklart inte 100% garantera facit, men att jag är något på spåret, det vill jag lova.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!