Välkommen till din nya favoritblogg!

Torsdagens to do

Det här vädret sm råkat fastna hos oss, så himla fint det är. Den här typen av aprilväder får gärna stanna kvar! Idag ska jag jobba hemmifrån och såhär ser min todolista ut:

  1. Se över bloggplaneringen, det måste jag alltid göra först, annars kommer jag inte riktigt till ro. Så viktiga är ni!
  2. Maila och ringa om lite viktiga framtidssaker, typ träningsevent och kampanjer.
  3. Plugga anatomi – jag går ju PT-utbildning på sidan om nu hos Sports Club Education. Det var längesedan jag pluggade för att lära mig saker på det sättet, ”vad heter den här muskeln och skelettbenets ände närmast kroppens mitt fast vi säger det med ett svårare ord och inte kroppens mitt och den här muskeln är superior skulderbladet”. Phu. Svenska? Det är kämpigt faktiskt, jag har väldigt bra läshuvud och har alltid haft väldigt lätt för mig men just anatomidelen är lite tuff.
  4. Träna. Jag förlägger mitt cykelpass som ett tvåtimmarspass istället för 1 h x 2 pendling, i anslutning till förishämtning. Det är också ett väldigt bra tips generellt för småbarnsföräldrar. Träna i samband med förishämtning nu när det är ljust ute, om det inte är superbråttom hem till middagen. Dra på träningskläder och stanna till i en lekpark på vägen hem o det finns, där kan man som vuxen hitta på mycket kul med lite fantasi.
  5. Städa och plocka undan, helgen är fullspäckad och att städa på fredagkvällar, det har vi inte lust med, alltså blir det dagens kvällsfix.

cykelfamilj-09217

Jag gillar den här bilden så himla mycket, den är från i somras när vi precis köpt ny storcykel med trampor och inga stödhjul till stora och lilla fick ärva springcykeln.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!