Välkommen till din nya favoritblogg!

Veckans 10 bästa

Det har varit en så himla ledsam vecka för världen. Eller ledsam, vad är det för ord. Det är ju katastrof med terrorism och skit. När jag torkat tårarna från facebookflödet och bortser från krig och bomber kan jag hitta den här veckans bästa. Vill ni höra?

1) Träningsevent.se ska göra så många roliga saker i mars. En av grejerna är Blogger Boot Camp och den andra ska vi berätta om snart. Alltså jag dör – vi ska … säger vi till varandra, knuffar på axeln och bara ler. Mmmm.

2) Att vara fyra år gör något med ett barn. Plötsligt, så himla lite bråk hemma? Skönt är vad det är.

3) Min man har köpt en spinningcykel och ställt i vårt gym. Jag tar över hans trainer. Känns som ett väldigt lyckat koncept det.

4) I och med att jag är förkyld har jag inget superpass att berätta om, men egot i mig tycker att det kvalar in i veckans bästa att ni verkligen gillade bilderna från forsen i Åre. Jag gillar dem också!

craftactivecomfort2-15

5) Att det snöar i Åre. Att flödet fylls med vinter.

6) Serien Rita på Netflix. Såg just klart säsong två. Det är en dansk serie om en skola, där vi får följa läraren Rita, hennes familj och hennes kollegor. En av kollegorna heter Hjördis, som tydligen också har fått en egen avknoppad serie som jag ska ge mig på nu. Själva serien vet jag inte om den egentligen är så himla superbra, men jag fastnade och den är vilsam, annorlunda. Inte advokatkontor eller poliser eller chick lit/sit com. Ganska mycket verklighet och danska ”men forhelvede!”. Tittar ni?

7) Lugn kväll. Soffa. Tända ljus. Ludvigo Einaudi på spotify.

8) Appropå tv-serier: Brons sista avsnitt för säsongen avslutar den här veckan. Se Bron. Alltså, se verkligen Bron om ni inte gjort det,  säsong 1 och 2 finns på Netflix och tredje säsongen som nu går på svt kommer säkert dit snart.

9) Lunchbufféer där köket har tänkt till och erbjuder många varianter av tillagade grönsaker och där man sedan till det väljer en proteinkälla. Det är bra grejer.

10) Jag har haft fina jobbmöten i veckan och presenterat idéer jag verkligen tror på för spännande företag. Nu håller jag tummarna för att få genomföra!

 

 1. Jag är intresserad av att köpa en spinningcykel till hemmet. Skulle du kunna rekommendera några? Samt om wattcykling är bra och hur en ska använda sig av det om jag vill cykla hemma, eller om det finns andra bra cykelinställningar att förhålla sig till.

  1. Vi har precis fått hem spinningcykeln och inte hunnit testa den. Jag tycker kanske att en trainer är ett bättre alternativ, i alla fall om du också cyklar ute som träningsform. Jag har skrivit en stor guide om trainers – gör en sökning uppe i högra hörnet u desktopversion av bloggen. Watt är mätning av kraften i varje tramptag, superintressant sätt att mäta träningseffekten och formen. Jag har cyklat lite för lite med wattsystem för att ge råd kring det, generellt är det alltid bra med mätbarhet!

 2. Nej men ÄR det inte två avsnitt kvar av Bron eller har jag räknat helt fel?! Det är väl avsnitt 9 nu på söndag? *svettas lite här nu* haha!

  1. Oj. Ja men då är det två kvar! Jag hade bestämt för mig att det var nio avsnitt i en säsong! Tur – då har vi två kvar!!!

 3. Hej Sofia.
  Jag vet inte om de är tänkt att det ska vara så eller om de är nån form av fel. Men varje gång jag går in på din blogg så spelas de upp en reklamfilm på högsta volym.
  Jag älskar din blogg men hinner glömma mellan varje gång jag går in att reklamen börjar spela. Så nu slutsteg jag snart gå in då det nästan varje gång lyckas väcka bebis som ofta precis somnat när jag surfar.

  Kanske vet du det redan och vill ha det så. ☺
  Med vänlig hälsning

  1. Hej Carro! Lite beroende på vilken mobiltelefon och internetapp du använder kan det bli så. Vi på everydaystories har ett annonssystem för att finansiera delar av allt arbete med bloggarna. I vissa fall minns mobilerna ljudinställningen om man drar ned den, min fungerar exempelvis så, att den sätter ner på samma nästa gång. Jag går annars tipsa om att läsa vid annan tidpunkt eller desktop versionen. Det är inte helt lätt att navigera bland alla olika system men vi har valt detta som hittills alla tyckt funkat ok! Kram!

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!