Välkommen till din nya favoritblogg!

Rumblebag

Rumblebag är ett nytt träningskoncept, i vilket både själva redskapet ( en slags hybrid mellan kettlebell, sandbag och medicinboll ) samt träningspass/övningar ingår. Annika Sjöö och Michael Hansson Sjöö levererar detta och i helgen går den första utbildningen till att bli rumblebaginstruktör. Och vet ni – jag ska vara med! Att utbilda sig och förkovra sig är en rolig och enkel väg till ny träningsinspiration och jag är väldigt glad att få möjlighet att gå utbildningen genom Annika som en del av ett kunskapsutbyte vi gör, då träningsformen verkligen passar och kompletterar min löpcoachutbildning samt min crossnaturecertifiering.

 

Rumblebag är funktionell träning i 360 grader, med vikt som bjuder in till såväl komplexa som enkla rörelser beroende på var man lägger ribban. Ett bra hemmaträningsredskap och enkelt att ta med till stationsträning med grupper, något som jag planerar att dra igång i liten lokal skala under min föräldraledighet.

Fredag eftermiddag bär det alltså av mot Göteborg och jag är taggad till tusen och hoppas vara diplomerad efter helgens slut!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!