Välkommen till din nya favoritblogg!

14 mars – inspirationens dag

Det är inte alla träningsdagar som är superinspirerande. Vad tar du till de där dagarna med tandläkarväder när det står tuffa intervaller eller långa distanspass på schemat? Kanske hittar du energin i att du anmält dig till – eller deltagit på ett riktigt energiboostande träningsevent?

Blogger Boot Camp den 14 mars inspireras du av följande profiler i träningsbranschen:

Anna Lissjanis är Stockholmstjejen med rötter både i Skåne och Jämtland med ett brinnande intresse för träning och att inspirera andra. En mångsysslare som bland annat jobbar som egenföretagande personlig tränare på Elite Rehab Studio och bloggar på trendotraning.se. Anna har en löpbakgrund från 7-årsålder med bland annat två marathon och Lidingöloppet i bagaget. Enligt Anna är löpning är ”frihet, lycka och styrka – inifrån och ut”.

Oscar Jöback har jobbat med gruppträning i 25 år. Idag jobbar han som personlig tränare och kognitiv samtalsterapeut i egen träningsstudio. Oscar har skrivit flera böcker om träning och är en ofta anlitad instruktör både i och utanför Sveriges gränser.

Fredrik Sträng är Sveriges mest meriterade höghöjdsklättrare med bestigningar till toppen av bland annat Mount Everest, Makalu, Lhotse med flera. Fredrik är medlem i Explorers Club, ICF IdrottsCoach, ACMC Coach, föreläsare och dokumentärfilmare för bland andra Discovery, TV4, SVT, NG. Han är också grundare av Everest Challenge, världens första vinterhinderbana som dessutom efterliknar förhållandena på Mount Everest. Everest Challenge går 7 februari i Hammarbybacken!

Blogger-Boot-Camp,-bild-12-till-bildspel

Clara Fröberg har jobbat med kommunikation och PR i fem år och har precis startat egna företaget Styrkebyrån efter att ha varit på Sveriges största kommunikationsgrupp. I rollen som PR-konsult bygger hon relationer mellan företag och bloggare, och hittar samarbeten som passar båda sidorna. Hon driver själv en träningsblogg och får varje vecka mängder med förslag från företag som vill samarbeta. På Blogger Boot Camp ger hon sina bästa tips på hur du kan bygga relationer både med ett varumärke och en PR-byrå. Och hur du gör för att inte tappa bort dig själv mitt i allt. Clara jobbar även som personlig tränare och coach i Lofsangruppen.

Ida Svensson  bloggar på allakantrana.se. Ida är en träningsinspiratör som skriver om löpning och annat och jobbar som coach i Lofsangruppen. Extremidrottare till vardags och en entreprenör som brinner för äventyr, och att inspirera till rörelse med en spark i röven och en klapp på axeln.

Jacob Gudiol är legitimerad fysioterapeut, civilingenjör och driver Traningslara.se (årets träningsblogg 2012!) och Tranastyrka.se. Han är dessutom skribent för tyngre.se och hörs ofta i deras podcast. Jakobs huvudintressen är fotboll, fysiologi och fysträning, särskilt fysträning av grupper. Han är även mycket kunnig inom kost och näringslära. Han är författare till böckerna “Forma kroppen och maximera din prestation” (tillsammans med Nicklas Neuman) som nu finns i ny upplaga, och “Skitmat – vad det är, varför det gör dig fet och varför du fortsätter äta det”. Jakob är en omtyckt och ofta anlitad föreläsare!

Åsa Fornander och Maria Olofsson är båda två etablerade profiler inom träningsbranschen, och båda är NIKE Master Trainers och representerar NIKE sedan många år tillbaka. Både Maria och Åsa har många års erfarenhet av att utbilda och inspirera instruktörer, både i Sverige och internationellt och de driver även projektet Your Next Move – som är en app för instruktörer som vill ha hjälpa att ta nästa steg i sin utveckling.

Blogger-Boot-Camp,-bild-8-till-bildspel

Fin goodiebag och träningsplagg från Under Armour, samt ett mingel med stor prisutdelning ingår i din deltagaravgift!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!