Välkommen till din nya favoritblogg!

14 mars – möjligheternas dag

Det är sannolikt inte varje dag som du kan välja att träna med dessa profiler i träningsbranschen:

Åsa Sandell var 28 år när hon började boxas. Efter fyra SM-guld och ett EM-guld inledde hon en proffskarriär, 37 år fyllda. År 2005 mötte hon Muhammed Alis dotter Laila Ali i en mycket uppmärksammad match i Berlin. Åsa flyttade till Brooklyn i New York och tränade på legendariska Gleasons gym och erövrade en VM-titel ett par år senare. Nu bor hon i Stockholm och arbetar som skribent, föreläsare och moderator. Hon är också boxningstränare på det egna gymmet Kombox vid Odenplan.

Sofia Sjöström  driver två företag inom hälsa och träning. Hennes varumärke ”PT-Fia” grundar sig i bloggen ptfia.se som är en av Sveriges största hälso- och träningsbloggar, med flera utmärkelser och priser. Hon är hälsoredaktör för Metro och Metromode och syns flitigt media. Sofia vill vara stark och hälsosam. För henne är hälsa mycket mer än hantlar, proteinpulver och resultat. För henne är det lika mycket skogspromenader, choklad och vilodagar.

Blogger-Boot-Camp,-bild-12-till-bildspel

Oscar Turgut – årets PT 2014 – brinner för träning och allt som det innefattar, ser inga hinder utan lösningar och letar hela tiden efter nya utmaningar. Med ett leende på läpparna beskrivs han ofta som en väldigt glad, positiv, spontan, ärlig, social och trevlig kille med massor av energi. Att få hjälpa människor till en bättre hälsa och följa dem mot sina mål är det han brinner för! oscarpt.com.

Rubin McRae är en före detta nya zeeländsk landslagslöpare som nu fokuserar på jobbet som personlig tränare. Rubin besitter en spetskompetens inom träningsfysiologi och idrottsskador och har tidigare hjälpt bland annat Nya Zeelands simlandslag och svenska friidrottslandslaget. Rubin är också grundaren till Urban Tribes by Running Sweden. Ett träningspass med Rubin kan bjuda på det mest oväntade, och med sitt enorma personliga engagemang är han en inspiratör av stora mått. Hans pass är tuffa, med det finns mycket glädje i att träna med den här mannen.

Annika Sjöö dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann let’s dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson! Numera driver Annika företaget Healthy business Gbg med verksamhet inom kost, träning och hälsa. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, kostrådgivare och bloggare. Just nu är hon aktuell med sin nya kokbok Annikas Paleokök. Annika har även släppt en träningsbok samt 3 träningsdvder tillsammans med sin man Michael Hansson Sjöö.

Anna Sunneborn, foto: Petra Kyllerman, började träna och tävla i veteranfriidrott 2005 och har hittills vunnit över 50 veteran-SM guld och ett veteran-VM silver i längdhopp. Annas tävlingsgrenar är 60 m, 100 m, 200 m, 400 m och längdhopp.

Madelinn Fernandez är kampsportstränare, personlig tränare och Nike Master Trainer. Hon lever sin dröm och gör det hon älskar! Hon har tränat olika typer av kampsport i 18 år – taekwondo, boxning, kung fu, karate, brasiliansk ju jutsu, capoeira, kickboxning och thaiboxning.

Usama Aziz är MMA-tränare och PT. Han älskar alla former av rörelser och aktiviteter. Usama började sin idrottskarriär som sjuåring och har sen dess tävlat utan avbrott. Som ung provade han olika idrotter som bandy, hockey, karate, judo, fotboll och handboll – men det inom brottningen som han blev mest framgångsrik i med ett flertal ungdoms-, junior- och senior- SM-guld.

Blogger-Boot-Camp,-bild-8-till-bildspel

Möjligheternas dag är den 14 mars, på Blogger Boot Camp! Boosta dig själv med en lyxig träningsdag med extra allt. Inspiration. Kunskap. Glädje. Mjölksyra. Fin goodiebag och ett träningsplagg från Under Armour ingår i anmälningsavgiften (995 om du har en blogg, 1295 om du inte har en)

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!