Välkommen till din nya favoritblogg!

Var med och tyck!

Nu börjar jobbet med 2014 års Blogger Boot Camp. Har du något viktigt att säga kring det? Oavsett om du varit med eller inte är jag väldigt nyfiken på dina tankar. Om fenomenet blogg. Om vad du vill göra med dina bloggkompisar. Om hur schemat ska se ut. Vad du vill se. Vad du vill lära dig. Vem du vill träffa och om du har en favoritfärg, ett bolag du är nyfiken på eller om du vill att alla ska sova i tält och sjunga runt lägereld. Ni fattar.

Såna saker. Maila mig på sofia@traningsevent.se eller kommentera!

  1. Reflektioner från BBC 2013: Jag gillade att det fanns bra mat på plats och att det var middag efteråt, ett skönt avslut på dagen. Jag tyckte det var fantastiskt att ha utställare att prata med och få dricka ett glas juice i pausen när man behövde nåt snabbt. För mig var det ett plus att det fanns fler tuffa klasser (löpning, utomhuspass, crossfit) eftersom jag tycker det är roligare än dansklasser, men jag tycker att schemat ska fortsätta hålla samma bredd och erbjuda många olika sorters pass och gärna nyheter som inte har kommit ut i gruppträningssalarna än!

    Årets minus: Det blev tidsmässigt knöligt i schemat när man skulle iväg på crossfit och tillbaka igen. Jag vet inte vad det var som inte var helt hundra i tidspassningen men jag kände mig i alla fall rätt ohövlig när jag smet in på en föreläsning några minuter för sent efter crossfitpasset. Ska vi förflytta oss till annat ställe för att träna behövs längre pauser så att man hinner tillbaka.

    Lite önskemål: Det vore kalasbra om ni kunde fixa elever från nån massageskola eller sjukgymnastprogram eller liknande som kunde ställa upp med kort massage av ömma kroppar. Det kan behövas. Sponsorer som lägger handduk, duschtvål, deo och mellanmålsbars i goodiebagen = perfekt. Vi gillar. Det underlättar packningen!

    Det allra bästa med BBC är ändå att få hänga med så många andra träningsglada från hela landet. Att få ha kul och svettas tillsammans är en energipåfyllning utan dess like och jag är så glad att BBC finns!

  2. Håller med Pernille i allt, har några extra funderingar själv också:

    – Det vore toppen om man kunde välja en timmes ”blogger brainstorming” istället för pass, där man sitter ner i grupper och pratar. Många av oss skulle kanske vilja byta tips och erfarenheter med andra bloggare, knyta kontakter och få hjälp med allt från inspiration till tekniska lösningar. Några har bloggat länge och kan det mesta, några är helt nya och några bloggar inte alls men vill börja. Förra året kände jag att det fanns lite för lite tid att verkligen prata med folk, det var först under middagen som man hann med det och det är ju det allra bästa med BBC!!
    – Mycket mycket bra med lunch och mackor på plats, det var underbart.
    – Sen var det tyvärr extremt trångt i omklädningsrummet. Förstår absolut att det blir så när vi är så många. Kanske vore fiffigt om man kunde ställa in väskor som man inte behöver i ett annat låst rum, typ resväskor och så? En del kommer ju långväga ifrån …

    Det ska bli SÅ kul nästa år, tycker att det ska vara BBC NU!!

  3. Har ännu inte varit med på BBC, men skulle önska mig mingelmöjligheter som Anna skriver, varierade träningspass, kanske möjlighet till nån slags screening av fysiska styrkor/svagheter/obalanser, kanske ”matpass” (t ex en raw food-klass eller ren mat-föreläsning). Brett hälsofokus liksom. Har inte riktigt koll på vad av detta som funnits tidigare.

  4. Jag har varit där fyra år irad och haft jättekul. Verkligen jättekul. Tänkte inte gå nästa år men kan såklart ändra mig beroende på vad som erbjuds. Gillade skarpt mingelkvällen efter BBC:et samt att det var en dag i våras.

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!