Välkommen till din nya favoritblogg!
minibands

Minibands – rumpövningar med minibands

Här kommer en film med sex olika rumpövningar med minibands. Det är snarlika övningar med minibands som alla kommer hjälpa dig att aktivera dina rumpmuskler. perfekt övningsserie att göra som inledning av ett benträningspass eller en löptur. Miniband är superenkla att ha i jackfickan eller i din gympåse, de är billiga och finns i olika styrkor.

Hemligheten ligger i att hålla på ett bra tag, och vid sidostegsförflyttning ( övning 1 i videon) framförallt, men som generell regel att inte låta gummibandet bli slappt. Ha kvar spänning, skapa mer spänning! Jag gick sidosteg också mellan övningarna, men det är inte med på filmen. Strax under en minut och 30 sekunder lång video och du har 6 nya övningar med minibands.

minibands

Jag har minibands från egen produktion, inte i denna film men alltid annars ( de låg hemma precis där och då). Rött band har medium motstånd och gult band är lätt, jag säljer dem i min webshop (reklam!) i tvåpack för 200 kr.  Sjukt prisvärt för en bra träningsprodukt att ha hemma eller i fickan eller på resa! Det går att göra många fler övningar med små gummibandsloopar än de här rumpövningarna. Jag har tidigare visat hur de kan hjälpa dig att göra armhävningar på tå!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!