Välkommen till din nya favoritblogg!

Vandring och Mountainbike och trailrun utan stopp!

Oh my god vad MYCKET utomhus i rörelse det varit på senaste. Så lite jag hunnit berätta! Så bra jag mår!

Förra helgen hade jag ett helhärligt gäng tjejer hos mig som bokat sig på träningsweekend och vi gjorde allt som man normalt tänker att man gör på en träningsweekend, men i fjällmiljö. Plus vandrade och åt hjortron både ute på fjället och inne som dessert.

Träningsweekend Åre-style

Teknik och styrka, full blås i träningspasset to the top uppför. Vyer som tog andan ur och rörlighetsövningar i en fin kompott. Det var första gången jag testade det innehållet i den typen av träningshelg här och det kommer absolut tillbaka. Jag är så glad att jag kan erbjuda både naturupplevelse och ny träningskunskap, skicka med tänk kring träningsupplägg och ge stunder som fastnar i hjärtat, också för dig som inte har fokus på löpning utan mer gillar träning som i allt möjligt. Träning som i styrka, kondition, rörlighet men som inte vill vara fast i traditionell gym-miljö!

Trail och mountainbike-helg hos mig i Åre (ny chans för dig 20-22/9)

I helgen som var hade jag premiär för ett annat innehåll. Trailrun och mountainbike i kombination. Nästa chans kommer redan 20-22 september och jag har platser kvar! Vill du se hur vi hade det? Jag tänker hela tiden att jag är så himla glad att jag valt det lilla formatet. När gruppen är liten blir upplevelsen stor. Allas personligheter får blomma och alla räknas, alla får komma till tals, alla får uppmärksamhet. Det första vi gjorde denna helg var att ha ett introduktionspass till mountainbike. Även de med större vana fick några aha-upplevelser och de som var nya på mountainbike hittade snabbt trygghet i att tipsen fungerar. Vi tog kurvor, tränade grundposition och skapade kompetens att cykla på spång. Börjar man i rätt ände, lär i lugn och trygg miljö kan man slippa spångest! Som de cyklade sedan mina tjejer. Utmanade, vågade, provade och skrattade! Vi hann med massor:

     

Vill du hänga med på cykling på fjäll, till tjärn på fin stig och lära dig ha ROLIGT på cykel och utöver det slipa på löpsteget och se fantastiskt fina fjällvidder? Kom med den 20-22 september så lovar jag att ge dig ALLT jag kan och har av Åre, trailrun och mountainbike! 

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!