Välkommen till din nya favoritblogg!

Boka en ÅRE-helg – Om du vill ha liiite mer semester!

Annonssamarbetereklam för egen verksamhet

 

Önskar du lite, bara lite mer semester, eller något att längta till?

Jag har slagit upp datorn i det stora konferensrummet högst upp i House Be, kontorshotellet där jag har min plats. Under förmiddagen har det gått ut mail till kommande träningshelgsgäster, de som bokat lite mer semester nu efter att semestern är slut. I förrgår plockade jag hjortron som kommer räcka till varm egen hjortronsylt och vaniljglass på samtliga träningshelger i höst och vår! Att åka på tränigshelg till mig i Åre är som att ge sig själv lite mer semester. Det jag hör av mina deltagare är att stämningen är så gemytlig. Att jag är kompetent. Att de känner sig så välkomna. Att det är så mysigt och härlig i gruppens gemenskap. Att det känns fräscht och modernt att resorna är anpassade efter tåget. Att maten är så god!

Det gör mig glad! Jag har inte ambitionen att varken göra flest eller mest, störst eller häftigast. Knappast ”nyttigast” heller, för den delen, om du tänker nyttigt = chiafrön och mandelmjöl. Jobbar inte så.

Det jag vill är att axlarna sänks, att ögonen får skrattglitter och att huvudet stolt tänker ”AH vad jag klarar allt jag tar mig för!”. Kroppen utmanas och bruset stillas i min planering där det inte finns något spikat schema för dig att hålla i. Din mobil ligger tryggt hemma i fjällägenheten med utsikten. Jag har stenkoll, men du kan slappna av. Att sitta runt ett bord där alla kan prata med alla, där alla syns, ryms, märks tycker jag är en lyx. Både för deltagarna och för mig som coach! Min ambition är att se glädje i genomförandet av varje delmoment hos mina resenärer. Att behålla 100%-iga rekommendationer och att det ska kännas som bästa sortens avkopplande semester att vara hos mig!

På torsdag, alltså om två dagar, välkomnar jag ett nytt gäng och då kör vi Boot-camp tema.

23-25/8 Trailrunning och mountainbike

I slutet på augusti kommer sex tjejer och cyklar mountainbike och springer med mig. Tjejer som är nyfikna på mer mountainbike och som gillar löpning i fjällmiljö. Vanliga tjejer, eller kvinnor om du vill – som satsar på sin fritid och investerar i sitt intresse. Anmälan är fortfarande öppen, om du skulle få lust! Ta med egen cykel eller hyr på plats! I tre dagar springer och cyklar vi Åres härliga leder. Maskinbyggda fina leder på cykel kommer rullas och så gör vi toppbesök i löparskor. Äter hjorton! Dricker rödvin! Det kommer vara väldigt få övriga resenärer på berget och i omgivningarna, det passar oss perfekt!

Här är länk till anmälan.

Här är länk till SJ’s tågbiljetter!

13-15/9 Traillöpning, fjäll och yinyoga

I september har björkarna börjat gulna och luften är lite högre och krispigare än nu. Fjällvidderna sprakar i färg och det är den här perioden som är mångas allra bästa i fjällen. Då springer vi till magiska Blanktjärn så att de som är med får se det vackra turkosglittret med egna ögon. Äter lunch halvvägs, kanske någon tar ett dopp. YOLO! Som vi hojtade sist jag var där och sänkte ner varma kroppar i den kalla glittriga tjärnen. Långpass blir till Åreskutans topp eller Björnentriangeln, beroende på vädret och vad som passar gruppen bäst. Vi har inte någon tid att passa, det är inte bråttom. På kvällarna serveras trerätters. Rejäl och smart mat med god avslutning. De där hjortronen jag nyss lade i frysen kommer fram. Ditt löpsteg får nytt klipp, din core kommer utmanas. I yinyogan låter du bindväven mjukna och andas in allt som är ljust, härligt och fint – skapar utrymme runt ditt hjärta.

Här är länk till anmälan!

Här är länk till SJ’s tågbiljetter!

Vad var det bästa med helgen?

Sammantaget hur välordnat det var. Energin, upplevelsen, träningsglädjen, vacker miljö, god mat, fantastisk grupp… hela känslan!

Allt! Ett genomtänkt schema med tid för både aktivitet och vila. Fantastiska deltagare och engagerad Sofia. Mycket god mat. Åkte hem med ett lyckorus!

4-6/10 OUTDOOR BOOST: Vandring, styrka, yoga – ett slags fjällretreat!

Första helgen i oktober gör jag mitt fjällretreat för tredje gången. Denna helg är för dig som vill trycka ner pausknappen hårt, men inte känner dig hemma i ”en massa yoga 24-7”. För dig som vill dricka ett glas vin i underställ i soffan och reflektera vidare (för dig själv eller med andra) över vad du fyller din vardag med. Vandring i några timmar varje dag, naturupplevelser och styrketräning. Pauser för reflektion där du skriver i egen anteckningsbok. Får övningar, lyssnar inåt, hittar svar eller pusselbitar. För dig som vill ha en paus och äta gott. För dig som gillar natur men inte kommer dig för att göra en helg ute på egen hand. Du behöver varken vara vältränad eller ens ha yogat innan och om du är och har – lita på att också du får ut mycket av helgen.

Här är länk till anmälan!

Här är länk till SJ’s tågbiljetter!

Varmt, varmt välkommen, ska du vara. Hit till mig, på Åre-semester!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!