Välkommen till din nya favoritblogg!

Trailrunning & mountainbikehelg för tjejer med Cecilia Kalla, 28-30/8 2020

Jag har sagt i en halv evighet med ett snett leende att jag måste försöka klona mig. Nu har jag lyckats med något ännu bättre! Fantastiska fysioterapeuten, tillika personliga tränaren och träningsinstruktören Cecilia Kalla och jag kommer jobba ihop framöver och exakt vart det tar vägen är just nu för oss att veta och för dig att snart få reda på!

Eftersom min trailrunning och mountainbikehelg den 28-30 augusti blev fullbokad (den med, yay!) och jag haft en hel del förfrågningar på den, samt att Cecilia älskar just den kombon, så öppnar jag helt enkelt upp för en till grupp.

traillöpning mountaibikeläger för tjejer

>>> Trailrunning och mountainbikehelg för tjejer med Cecilia Kalla som coach!

Cecilia blir huvudcoach, jag kommer sköta allt det praktiska som vanligt inför och efter och (corona)kramas när du kommer om du kommer, men det är Cecilias fantastiska kunskap och norrländska lugn (som är energiskt och har en massa power) som är med dig hela helgen.

För vem? Vad kostar det? Hur anmäler jag mig?

Klicka på bilden strax ovanför och läs allt på helgens egna sida, där du också kan  anmäla dig. 12 platser finns, först till kvar – det kommer bli WOW!

Jag är helt med på att detta kanske kommer lite plötsligt, men jag är lika övertygad att det jag och Cecilia just nu spånar på kommer bli så himla bra. Vi tänker lika om mycket och utmanar varandra att tänka nytt och mer och hitta en ny väg in på olika ämnen. Det är sporrande och spännande och ja, känns fint. Hon brinner för att hitta välmåendet och ögonglittret i dig och trivs bäst UTE.

Så, nu är det långhelg och ute som hägrar och jag ska nyttja mina skateskidor för sista gången för säsongen. Dock inte med Cecilia, men tro mig att hon ska få sätta tänderna i min teknik där så småningom!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!