Välkommen till din nya favoritblogg!

En lista om sociala medier

1. Vad gillar du mest att läsa om på bloggar?

Jag är stormförtjust i de som har en egen ton, ett eget eller ett snyggt stilistiskt sätt att skriva. Jag faller hårt för en härlig mix av glädje, svärta, humor och tycker det är berfriande när folk säger vad de tycker och menar utan tusen helgarderingar.  De flesta jg läser hos har jag läst länge och upplever att jag känner ganska bra. Jag läser runt 20-30 bloggar/vecka som jag kollar och surfar runt på, men har precis som du som läser här blivit sämre på att kommentera. Att det ska vara så svårt attt få till!?

2. En emoji du aldrig använt:

Bajshögen? Jag är generellt inte så himla grym på emojis. Använder dem dessutom mest i sms.

3. Hur många följer du på Instagram?

För att vara exakt: 728 personer/konton. Vissa för bilder, andra för kunskap och allra flest för att vi är kompisar! Jag gillar kompisar!

Mitt eget konto just nu: (@uppochhoppa)

4. Läser du någon blogg bara för att du retar dig lite på personen bakom den?

Nej, sådant har jag inte lust att lägga min tid på. Jag är noga med att ha input som berikar mitt liv.

5. Om du bara får välja en, väljer du då Instagram, Facebook eller bloggar?

Nope. Vill inte välja!

  • Facebook som förut var en plats att kolla vad kompisar gjorde är idag något helt annat. Den mesta aktiviteten jag följer och deltar i sker i grupper. Jag är mycket på facebook och deltar eller läser, hämtar inspiration, funderar, delar med mig av kunskap. Två grupper jag ofta är i är: Springande tjejer och Frihetsprenörer (om att jobba fritt och entreprenörigt)
  • Jag läser bloggar för att få mer. Mer upplevelse än Instagram, komma närmare, få mer insikt, mer kunskap, mer inspiration än vad kort text och enstaka bild ger. Jag vill ha helhet, därför väljer jag blogg.
  • Instagram är ett enkelt och roligt sätt att kommunicera med dig och med andra. Jag gillar instagram mer och mer, men har svårt att komma ihåg och att prioritera stories.

6. Vad tycker du är svårast med sociala medier?

Jag tycker det är himla klurigt att filma och fota träning i farten när jag bara är en enda person. Rent personligt är det enklare, jag är jag, men jag väljer förstås också bort att visa mycket. Det är svårt att veta vad som är rätt, men jag har valt att låta bli en hel del ”här och nu” till fördel för konkreta tips, inspirerande text eller såhär tänker jag. kanske vill du ha annat? Det är inte alltid lätt att veta.

7. Tipsa om ett roligt Instagramkonto:

Alltså jag dör av dessa två:

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!