Välkommen till din nya favoritblogg!

Om 5 bilder jag missat att visa

Min outfit en kall novemberdag när vintern börjat landa, det låg snö på marken och mer yrde i luften. Lugn hike och uteliv stod på agendan. Underställ och sportbh i ull, softshellbyxor ur serien Slingsby, primaloftfodrad tunn värmande jacka ur serien Flöyen, skaljacka Slingsby 3L jacket – allt från Bergans! Strumpor från Smartool, täckkjol från Skhoop att ta på vid stopp!

Det här är min fina mamma! Hon gillar att vara i naturen, färgen blå och är ett under av effektivitet. Omtänksam, smart och har ett tålamod som knappt är av denna värld. Tänk att jag fick just dig som min mamma, tack bästa, bästa du!

På mitt kombinerade mountainbike och trailläger i augusti kom regnet när vi cyklat uppför många kilometer. Ganska lägligt var det också lunchtid så vi tog skydd i en öppen gondol, käkade vår lunch från ryggsäckarna och fnissade åt hela grejen! Jag knäppte denna bilden som är ett fint minne från en lunch som smakade fint.

Jag berättar inte mycket om hela den här husbyggargrejen, men kanske mer snart? Läget just nu är att det höga lilla svarta huset ni ser mitt i bild är bortforslat och kvar på tomten är bara boden. Den ska också flyttas och under bygget mer agera byggbod. Bygget ja, det ska ställas ett hus där, med källare och entréplan från grusplätten. Taket kommer vara ett sadeltak och stora fönster och öppet till nock i käk och vardagsrum som ligger längst fram mot vattnet. Bygglovet är inskickat, därefter reviderat och nu väntar vi på besked. Detaljplanen är tight (eller snarare byggbar yta på tomten är liten) men med kreativitet har vi hittat fina lösningar. Lösningar som dock krävt en hel massa, vi har läst domskäl, tolkat gamla byggförordningar och satt oss in i otaliga byggtermer. Nu vore lite medvind fint!

Mitt i en utandning, några sista minuter till. Strax innan jag hittar energin att packa ihop och åka hem. Tacksam att få spendera tid ute när det är ljust, ha det vackraste av vackra precis intill mig och glad att kunna dela det med dig! Jackan och byxan från Bergans serie som heter Rabot365!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!