Välkommen till din nya favoritblogg!

5 snabba

1) Lidingöloppet skickar ut en hälsodeklaration, utvecklad av Europeiska Hjärtläkarföreningen och Lidingöloppet använder det som en del att stödja löparna och se till att man har rätt förutsättningar för att klara av den utmaning Lidingöloppet är. Bra och smart!

2) Världens kanske godaste juice gjorde jag igår: 5-6 bollar frusen bladspenat, riv ca 2 cm ingefära, klyfta ner en nektarin, pressa juicen av en citron, häll över Tropicanas cloudy apple juice så at det gott och väl täcker. Mixa med mixerstav och drick! (sparar man resten i kylen över natten räcker det till frukost också, lite mörkare i färgen då, och ev behöver man späda med lite mer juice eftersom spenaten svälle rlite över natten.

3) Nej, jag orkar/tänker/vill inte kommentera den där webshopen som det surrats så mycket om de senaste dagarna. Den är inte värd mer tid/uppmärksamhet. Så. Update: Det var en bluff, organisationen bakom  stödjer jag (såklart.) Men det här vet ni redan, ni som läser här inne med frekvens. Gör ni det inte så börja vettja!

4) Handskpremiär idag. Yay, nu kommer tiden för fina pannband vid utomhusträning. Älskar! – och funderar på vad jag ska lägga till för hösten. Craft bidrog med ett fint neongult nyss, och så letar jag fortfarande efter det perfekta orangea.

5) Jag börjar lägga schemat för vinterns skiddagar. Lite pyssligt. Mycket roligt!

outdoor

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!