Välkommen till din nya favoritblogg!

Att jobba med hjärtat

Det är intensiva jobbdagar just nu. Dagar med väldigt mycket tänka, lite tveka, endel fundera, känna efter med magen och hjärtat och sedan besluta. Det är det som är det häftiga med att vara duoföretagare.* Det finns ingen som bestämmer åt oss. Vi pratar mycket om vår mission: Att sammanföra kvinnor som gillar träning, och att göra detta både digitalt och fysiskt. Hur vi vill att det ska vara, med vilka vi ska jobba nära, och vad vi ska låta bli.

Det är en ynnest att vara två i dagar som dessa. Fundera tillsammans, tänka vänster/höger/rakt fram. Vi sporras, nöter, stöter och blöter. Och ur det hela kommer utveckling!

Lite som med träning med en bra träningssparringpartner, ni vet? 

jobba med hjärtat

Hursomhelst. Vi jobbar med hjärtat. Både när vi lunchspringer och får idéer och när vi sitter på möte i kostym. Det är den största skillnaden nu mot förr. Jag jobbar alltid med engagemang och passion, men nu har jag hela hjärtat med i allt jag gör. Det är fantastiskt mycket roligare så. Det vill jag verkligen rekommendera. Och lunchlöpning därtill. Nu luktar det så mycket vår att hjärtat blir varmt bara en är utomhus!

* Varje gång jag börjar skriva ordet egenföretagare så blir det stopp, för jag är verkligen inte egenföretagare. Vi är två. Så duoföretagare är mitt nya ord när det kommer till att driva bolag och att orda om det.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!