Välkommen till din nya favoritblogg!

Bokslut av en sommar

Vad kan man göra en torsdag i augusti, när det börjar bli på riktigt att den här semestern snart är slut och kavajerna är färdiga på kemtvätten? När det liksom kryper inpå att augusti börjat och juli verkligen är slut. Jag skrotar runt och gör bokslut över det som nyss var. Solbrännan som kom till slut fastän den kändes sen i starten. Håret som har stänk av guld och benen cykelranden från multisporttävling. Mini vaknar fortfarande svettig från lunchsovning, men jag får frågor på facebook om bra underställ. Och jag svarar med bilden av snö som faller. Tankarna kommer kring lösenord som kanske är det? Eller det? Och hur var det nu med höstens fokus, gör vi bäst att göra si eller göra så? Jag är peppad men ännu lite distanserad. Vill suga lite till på den här sommaren som kom med värme och fotbollsrus. När jag sprang med glädje och flyttade ut hantlarna på gräsmattan. Gick hundpromenader med havsbris och toknjöt av att jag bor dit många åker på semester och E bubblade meningar med långa ord som gjorde oss så häpna och fulla i skratt.

Minnesbilderna blandades medan jag mailade med USA om designtankar som sa”bold, but sophisticated”. Svarade TT/spektra på frågor för träningsartiklar på temat ”komma igång igen efter sommarsemestern”. Åkte till Nacka Forum och tröstshoppade två blusar som kommer fungera himla bra under kavaj och ett orange flätat hårband till fotosession för nya headerbilder till bloggen.

Och så kolliderar mina världar i tanken, när augusti på allvar har börjat och outlooklösenord åter gör entré bland kettlebells och springskor som fått härja helt fritt. Det är dock bara torsdag. Och de nytvättade kavajerna, de glömde jag att hämta ut.

jordgubbarmedgrädde

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!