Välkommen till din nya favoritblogg!

Dagens

Glädje: En fin gårdag på många håll och kanter sitter kvar. Många grejer liksom bara rullade åt rätt håll. För bloggen. För Be your best. Jag satte teamets budget (min var redan klar) fem minuter innan jag gick hem. Minime var upptagen med att måla dagisgården och ville inte gå hem. Såna saker.
Förväntan: En rolig roadtrip med kompisar ner till skåne för en säkert alldeles fantastisk bröllopshelg.
Outfit: Den hittar ni varje vardagmorgon på instagram. Jag heter @uppochhoppa där med. Jobb: Kickoff på Yasuragi. Bland annat. Hopp: Vi skuttar alltid över trösklar hemma. Himla roligt.
Träning: Morgonjogg till dagis med styrkestopp efteråt. Vilken energikick! Humör: Jo, ja. Jag är glad. Har energi! Borde: Skapa en film. Hur svårt kan det va?Dåliga samvete: Att mamma bor hos oss i helgen och är barnvakt – och kommer se hur länge sedan det var vi städade…Framsteg: Att vi faktiskt bokat städfirma nu. Ihop med våra grannar. Tre fastigheter ger bättre pris och bra säkerhet, både för oss och för städfirman. Win! Vilja: Träna roligheter med andra. Få och ge energi i grupp.
Miss: Att jag (också) har världens roligaste Casallpaket att hämta ut, men ännu inte fått till att åka förbi utlämningsstället. Gah!
Ord: FlexibilitetLåt: Sergels torg, Veronika MaggioSaknad: Jag saknar J. Varje dag saknar jag J. Beslut: Rör arbetstimmar. Och egna bolaget. Spänningen!Juice: Clouy Apple. Påminnelse: Sitt på huk. Tar det emot – öva, det är en helt naturlig rörelse och position, som din kropp bara ska klara av.

påhuk

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!