Välkommen till din nya favoritblogg!

En vecka med tips som kan förgylla din UTE-upplevelse

Förra året skrev jag ett viktigt inlägg. Det säger exakt samma sak som jag vill säga i år som svar på frågan om konsumtion kring black week/black friday. Det tycks mycket kring att   k o n s u m e r a  den här veckan. Statement: Jag konsumerar denna veckan. Det betyder inte att du kan dra parallellen att jag inte tycker att planeten ska finnas till. Att jag inte bryr mig om miljön. Sorry. Det är inte så enkelt.

Jag är för cirkulär ekonomi. Jag säljer eller ger vidare det jag inte behöver. Jag tänker efter innan jag handlar. Jag har letat begagnade pjäxor i nästa storlek till mina barn i en vecka nu utan framgång. Mina skidor är begagnade. Mina längdskidor från 2010 och funkar fint, behöver inte bytas ut. Igår hyrde vi en snowboard för fjärde gången – det börjar bli ekonomiskt ohållbart.

 jag kommer ge dig bra tips för härligt ute denna vecka (precis som årets alla månader)

Jag har redan börjat ge mina bästa tips från mina bästa outdoorpartners. Med egen blåorange banner därtill. Gillar du det inte scrolla förbi bara. Men kom ihåg att  du kan få fotade träningspass eller ett inlägg som tagit en eftermiddag att skriva med referenser till studier eller bilder från uteupplevelser för att jag har partners som gjort det möjligt att lägga tid på också det.

  1. Det är inte svart och vitt och att vara god eller ond eller att bry sig eller inte. Läs den meningen igen om du är sur på mig just nu.
  2. Det är en del av mitt jobb att visa Outdoor och grejerna jag använder där ute. Platser som jag älskar i kläder jag tycker om. För mig är inte den här veckan annorlunda än andra, jag tipsar året runt men jämfört med andra veckor blir mina tips MER VÄRDA för dig nu, eftersom produkterna kanske blir mer kompatibla med din plånbok. Grejer du suktat efter och har ett behov av. Använd gärna mina länkar att klicka vidare på i så fall, då stöttar du också mig i mitt arbete!

Samtliga produkter har mellan 20-25% rabatt just nu – grejer som jag använder flitigt, som du ser här på bloggen, som jag tror du kommer gilla att ha med på tur:

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!