Välkommen till din nya favoritblogg!

Everydaystories.se

Under en längre tid har jag jobbat med att sätta samman ett nytt bloggnätverk med allt det där härliga som gör livet lite bättre. En plats att landa om jag har en stund över men som inte bara är träning. Det jag saknade, det jag ville läsa men som inte fanns. Nu finns det!

Jag är en del av Everyday stories980x300

Tillsammans med ett gäng andra härliga bloggpersonligheter tar jag nu sats och säger välkommen till Everydaystories. Njut en smula. Varva ner och andas ut. Vi vill berätta det bästa vi kan för dig, dig och dig!

everydaystoriesprofiler

Jag är så glad att många av mina favoriter finns på everydaystories och att jag får jobba tillsammans med dem nu! Grymma Linnea som är så rolig och sann. Sara som skriver vackert så att tårarna rinner. Karin som tipsar smart och bra. Robert och Daniel som med humor sätter fingret på. Emmas pigghet och kreativitet. Fannys bakverk. Andreas to-die-for-recept. Emmi som visar action och Erika som blandar lyx och vardag med en fantastisk träffsäkerhet. Helena som lever allt hon kan och inspirerar.

Jag fattar att alla deras läsare älskar det de gör, precis som ni, som hänger hos mig brukar tycka det jag får fram är finemang. Nu fortsätter vi resan tillsammans.

Everyday stories avatar

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!