Välkommen till din nya favoritblogg!

Häng med mig i juni!

Snart är det juni minsann och jag vill tipsa dig om att det finns två riktigt bra tillfällen att hänga med mig då! Detta händer i juni och är reklam för att träffa MIG:

Springande tjejer: Löparläger för nybörjare 16-17 juni på Skeviks gård

Detta löparläger är ett rent nybörjarläger, eller om man inte är bekväm med grejen att sätta en etikett som nybörjare, för dig som känner att du är ny på löpning. Jag tänker att om du kan jogga 800 meter utan att stanna ( fart oväsentlig!) så har du med god marginal kvalat till att vara med. Jag lär dig vad som är grejen med löpskolning, hur du kan tänka kring konditionsträning över lag, vilken slags styrketräning som är bra att komplettera löpning med och ger dig rakare rygg, spänstigare steg och känslan att du inte alls är nybörjare på att vara löpare. Punkt.  Mer info HÄR!

BLOGGKURS på birka folkhögskola, 25-29 juni

Att gå en sommarkurs på en folkhögskola är något alla borde uppleva! Jag är lärare på Birka folkhögskolas sommarkurs på området blogg och ser så fram emot att guida ett nytt gäng kreativa skribenter. Birka ligger galet vackert strax utanför Östersund, en helt fantastisk miljö! Samtidigt som vi lär oss om bloggkonst kommer andra grupper öva folkrock, klassisk sång, måler, grafittikonst och vet du, det finns en hel veckolång sommarkurs i yoga. 1800 kronor kostar sommarkurserna vilket är helt galet prisvärt! 

Om kursen:

”Här får du verktyg för att skapa en bra blogg och även tips på hur du kan använda andra sociala medie-konton så som Facebook och Instagram. Målgruppsanpassning, mediekunskap och redigering ger dig en bra grund. Du får även lära dig om hur du kan tjäna pengar på dina sociala medie-konton.” LÄS MER HÄR!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!