Välkommen till din nya favoritblogg!

Husförsäljningen

Prosecco, grillad lax med citron i foliepaket, min bästa potatissallad och så jordgubbar med vaniljglass och grädde till efterrätt. Inte vilken söndagsmiddag som helst inte. Men så hade vi ju också en stor anledning att fira!

Hela helgen var en nervös väntan på att allt skulle gå i lås och vara signatur på papper. I fredags kväll fick vi ett bud på huset som vi kände var så pass bra att vi ville gå vidare med kontrakt. Fredag till söndag kväll är en lång tid att vänta när miljoner står på spel.

Igår kväll blev det så äntligen klart! Huset är sålt. Det hus vi lämnade som sambos och återvände till som gifta. Där jag varit gravid i två omgångar, där våra barn varit bebisar. In flyttar i sommar en ny familj som får göra området till sitt och vår Åreflytt kan nu gå in i nästa fas. Det känns fint och bara en aning vemodigt. Vi är klara men nu är det på riktigt dags att börja snöra ihop säcken av det liv som varit Ingarö.

hinner inte träna

Den stora packfasen kan börja och vi är mycket mer redo om något med massor av potential i Åre skulle dyka upp! TACK för alla hållna tummar. TACK för all pepp. TACK för att du peppar och supportar mig!

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!