Välkommen till din nya favoritblogg!

Två mål med dagen

Min kamera sitter på laddning och mobilen likaså, lunchlådan är förberedd och hjärnan längtar ut. Jag ska ta en halvdag med naturen som kuliss. Jag har två mål med dagen som är en återhämtningsdag efter en lång jobbdag igår.

Jag gissar och famlar mig fram i vad som fungerar i den här sjukskrivningsprocessen. Lätt är det inte, det vill jag lova. Datorn, mobilen, jobbet  finns framför mina ögon eller i min närhet mest hela tiden. Jobbar jag nu? Kanske? Men det känns inte som att jag just exakt nu jobbar, även om bloggen ju absolut är mitt jobb. SÅ. KLURIGT.

Någonstans har jag landat i vad som ligger i känslan. Just nu är jag bara en Sofia som berättar vad jag har för planer för den här dagen. Så.

1)    Ett träningspass med minibands ska genomföras. Det ska innehålla minst 200 repetitioner! Jag undrar vad jag ska hitta på för kul?! Söker du inspiration för minibands har jag några övningsförslag i länkar och jag lovar att ge dig det passet jag fick till idag efter att jag fått till det!

>>> magövningar med minibands

>>> Rumpövningar/benövningar med minibands

2)   Grej nummer två: Jag ska lyssna på en guidad meditation. Eftersom jag vet att det är bra för mig!

När dessa saker är gjorda kan det bli lite vad som helst. Kanske en kreativ fotostund, kanske en lek med rörlighetsövningar. Kanske lyssna på musik eller bara på skogsljud!

Jag är inte ensam

Det verkar som att det (tyvärr-skit också-gah!) är många med erfarenhet av utmattning/depression och som läser här och om du känner att du har något att dela med dig av, gör gärna det. Små tips, en bra meditationsrutin, en bra bok, en tanke, vad som helst. I kommentar eller som flera gjort, i mail. Det är fint att inte vara ensam. Framförallt är jag nyfiken på vad eller hur du vände en känsla av tomhet, den här apatin som äter glädje, pepp och handlingskraft till frukost lunch och middag.

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!