Välkommen till din nya favoritblogg!

Långhelg skärgårdsstyle

Veckan gick. En grej som jag brottas enormt med är frustration kring en stor del som ligger före att jag delar mina tankar med dig. Exempel: Jag försöker fota övningar en hel förmiddag med självutlösare och app till telefonen och det ser skarpt ut, men så kommer jag hem och ser grejer som jag inte tycker håller måttet. Och så har jag inget att ge dig och blir stressad av det!

Jag är sjukskriven på 50% och har försökt att vara i det. Inte pressa i frustration. Vilade och softade tisdag till och med torsdag. I fredags åkte jag till skärgårdsklippa och filmade minibandsövningar och när jag löst att yogamattan tog vind kom istället en en skränande barnfamilj och klampade ohänsynsfullt in i bild. Du skulle sett mitt kroppsspråk. Så onöjd!

När jag inte jobbade utan vilade och sedan när jag slutade fredsgsjobba och tog helg såg det ut såhär:

Min man är på Lofoten denna vecka. Så välförtjänt. Mitt fokus har varit skärgårdsstyle. Spagetti och köttfärssås uppvärmt hemma på spisen och uppäten i matlåda på klippa. Barn som havssprattelbadat.

Jag har ju berättat om att jag snöar in. Igår manisk i mitt maskrosegrävande så att jag har en skinnflådd handflata. Varje maskros ett benböj, har också träningsvärk utöver bandage.

Så blev det måndag. Vad gjorde du?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!