Välkommen till din nya favoritblogg!

Min (vår) nästa stora grej

Tänk om man kunde inleda ett blogginlägg med en fanfar? Att det liksom NU börjar ljuda en trumpet i bakgrunden, och samtidigt som du hör trudelutten ljuda börjar det också regna konfetti och lyfta ballonger mot skyn. Nåja, så viktig är kanske inte nästa stora grej för dig, men för mig och oss, absolut.

I mer än ett och ett halvt år har vi letat boende i Åre. Nu är det äntligen slut på letandet och ikväll avinstallerar jag hemnet-appen för denna gång. Vår – ja, väldigt  mycket vår, nästa stora grej är nämligen att vi idag har signat avtalet för en tomt.

Fanfaren ökar i volym, konfettin dalar mot marken”

Vår nästa stora grej

Vi ska bygga hus! (insert tretusen utropstecken)

På tomten, som just nu är bland de sista eller kanske den sista, som finns i vårt mest önskade område, står idag ett mindre hus som ska flyttas av nuvarande ägare. Rivningsansökan lämnas till kommunen i veckan och just nu sitter vi varje kväll med pinterest, sparar, letar, funderar, känner efter och analyserar. Vi kommer höra av oss till ett gäng husleverantörer och ett fåtal arkitekter, för att sedan slutligen välja och rita ett mer eller mindre helt eget hus, som passar den smala tomten med utsikt mot Åresjön.

Det här, det får bli din sneak peak in i projektet, som vi nu går in i. Vår nästa stora grej. Shit – det känns sjukt kul, stort och spännande.

Något åt det här hållet blir det!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!