Välkommen till din nya favoritblogg!

Om januari

Var inte januari kanske världens längsta månad i år? Känns så! På sätt och vis tur eftersom jag råkade berätta att jag minsann skulle släppa biljetterna till sommarens och höstens träningsresor 1:a februari och hann klart precis. Hade januari haft färre dagar, well, då hade jag suttit i klistret. Såg den här bilden typ 24 januari, tittade i kalendern och ba… ja, precis så!

Random surr om januari; vi börjar med det jag inte ens orkar tänka på men som jag ständigt tänker på:

En grej som gjort januari lång är vår (eviga) väntan i vår bygglovsprocess. Det är lite som att vara i vecka 38 och vecka 7 samtidigt i en graviditet, vilket ju låter helt osannolikt knasigt och typ omöjligt när jag skriver det så. Hur går det ens till? Jo, för på sätt och vis vet vi att det alldeles snart är färdigt men också kan dröja länge till. 5:e februari har vårt bygglov varit tio veckor på bakning och innan dess ska vi ha fått ett besked. Men oavsett vad det beskedet säger så kan det sedan hända andra saker som ”tjoff” gör att det istället är vecka 7 och att husbygget är nästan ett år bort. De här ”andra sakerna” handlar i så fall om överklaganden som kan ha mer eller mindre juridisk grund och hela alltet bara gör mig så less. Ingen på vår gata kommer skymmas av vårt bygge. Alla har fantastiskt fin utsikt mot sjön, fjäll och ja, jag orkar inte ens gå till tanken av att hålla på och processa.

I mina hörlurar i januari:

Feels like home to me, Diana Krall/Bryan Adams samt andra fina låtar i spellistan ”Norah Jones radio” på Spotify. Himla trevlig mix!

Lyckostigen (bok) av Anna Fredriksson. Okej, inte suverän, relationsdrama i chiclitgenren om håla och uppväxt och att vara någon i stora staden.

Sjöbodsblues (bok) av Sara H.Olsson. Okej, inte suverän, relationsdrama i chiclitgenren om håla och kärlek och sommar och vänskap.

Ser man ovan borde jag rimligtvis lyssna på något lite tyngre, med mer substans men jag på grund av ovan-ovan har jag inte pallat det. Keep it simple, och så vidare. Har lyssnat mindre på poddar än jag brukar.

Jag har tittat på:

Helt maniskt har jag tittat på Cheer på Netflix. Har du ett abbonnemang, bara se den och du kommer bli fast. Eller ja, inte vet jag, men jag blev det. Det är något med gymnastik och USA och att hård ansträngning fängslar mig.

Mina adepter i skidbacken. Som gör fantastiskt fina framsteg som lämnar mig lycklig.

YOU säsong två på Netflix. Har du missat You så se säsong 1 och bli fast och sen fortsätter du. Lättsamt, roligt, smart dialog och sen så jäkla creepy samtidigt mitt i persikofärg, typ?

Utvecklande och roligt:

Längdlägret som jag arrangerade som blev fullbokat och lika fullt med härliga upplevelser. Det nya huset jag hyr är helt amazing och har verkligen lyft allt till ännu en ny nivå! Det roliga är att jag känner att jag kan slipa på och fortsätta utveckla för varje helg jag gör, jobbet med träningshelgerna är verkligen roligt och utmanande och utvecklande på samma gång. Och att få recensionerna, dör så fint! Några ord om vad som var bäst:

Blandningen av bra träning, härlig samvaro, mys ! Svett och lyx. Bra uppstyrt – och samtidigt möjligt att justera utifrån egna behov.

Du är en fantastisk person och proffsig tränare. En gåva att få tillbringa en helg med dig. Du ger verkligen allt!

Den fantastiska blandningen av skidåkning, coachning, härliga människor och god mat.

Och så gick jag lavinutbildningen och kände att hey shit vad fantastiskt roligt med mer kunskap. Men svårt. Men värt. Men svårt, och folks liv!!! Och shit vad folk åker överallt trots lavinfara. Har de verkligen koll (troligtvis inte).

Träningen i januari

Har mest bestått av längdskidåkning, en hel massa mil och de bästa och finaste stunderna delas mellan förmiddagsåkning i nypistat och kvällsåkning med pannlampa, om jag räknar bort längdhelgen alltså och räknar min egen träning.

Gymet har bara fått några enstaka besök med ett riktigt tufft benpass som topp. Att gå från 10-12 repetitioner ner till 6-8 och lassa på vikt, det är GÖTT det!

Har jag ens sprungit? Näpp. Bättring i februari!

LJUSET som kommer åter!

Nästan 6 minuter ljusare per dag blir det nu och det känns. Jag är SÅ glad över ljuset, bara en passus, men viktig.

Testlänk awin

 

 

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!