Välkommen till din nya favoritblogg!

Rekommenderat från helgen

Rekommenderat från helgen i punktform:

  • I lördags bjöd en pr-byrå in till lanseringsevent av ett nytt dionsauriekex  (chokladöverdragna eller original, de är att jämföra med digestive ungefär) och bjöd på inträde till Naturhistoriska och en dinosaurieutställning. Vi gjorde det till en stortjejsdag då jag och Mela och hennes S och min E myste runt. Peppen inför dino-dagen var total innan, under och efter. Tack Dinosaurus för goda kex och kul happening!

image

  • Utställningen om kroppen som också finns just nu på Naturhistoriska. Den var så väldigt bra och jag är glad att vi stannade kvar, lunchade och också kollade in den! Att se hur en bebis ligger i magen i genomskärning, testa sina sinnen som syn, hörsel, lukt, prova balans, reaktionsförmåga och se sig själv med värmekamera. Hur nerver och muskler ser ut och att människor, apor, giraffer (och dinosaurier en trappa ner) har skelett. Tuffa grejer!
  • Att någon gång i livet springa Stockholm marathon. Det är en fantastisk grej att passera mållinjen. Det är också väldigt roligt att heja fram de som springer, ännu roligare om en vet själv exakt hur det kan kännas på södermälarstrand andra varvet. Jag och E hejade en stund i tunneln vid slussen i ösregnet och blev rörd till tårar av att få skicka energi till Helena. Starka snabba Helena. Kände mig skitlarvig där jag stod och bölade över hennes fighterinsats, men det är liksom så himla stort!? Att träna, träna, träna som sjutton och sedan genomföra. Oavsett iskallt ösregn.
  • Pioner. Fick pioner till morsdagsfrukosten. Älskar pioner.
  • Stå på händer. Stod på händer mot hallväggen och duttade mig ut från densamma i söndags. Så himla roligt att stå på händer!
  • Att grilla hamburgare. Återupptäck nu när det är grillsäsong om det var längesedan du gjorde det. Peppra lite på köttfärsen bara, forma till hamburgare och grilla på. Jag penslade lite med olivolja också så att de inte fastnade. Sköt grillen som tjej – det är roligt att grilla!
  • Bli frisk från förkylning. Tjoho, nu fortsätter jag min uppladdning mot Haglöfs Åre Extreme Challenge! (ska sluta att inte ta coldzyme i förebyggande syfte. Sprayade lite tre första veckorna i maj, blåste faran över för mig själv, slutade spraya och på en vecka var jag dunderförkyld. Gah!)

image
image

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!