Välkommen till din nya favoritblogg!

Sommar i Åre?

Har du tankar på att resa till Åre för en semestervecka i sommar? Sluta tveka – boka!

Åre är fantastiskt sommartid. Naturen är lika storslagen som på vintern och äventyren börjar utanför dörren. Cykla. Spring. Fiska. Vandra. Jag tipsar gärna om saker att göra och upptäcka med start från lägenhetsdörren.

Vi hyr ut vår 8-10 bäddarslägenhet vecka 28, vecka 29, vecka 30, vecka 32  – med bytesdag söndag. Veckopris 3900 kr.

Lägenheten är 84 kvm fördelad på tre sovrum. Kamin, jättehörnbalkong, två toaletter, bastu, tvättmaskin och torkskåp, diskmaskin såklart och precis nedanför lägenheten en fin slänt för bilfri lek eller backintervaller. Det är 84 kvadratmeter i absolut toppskick med byggår 2015. Ett sovrum med dubbelsäng och resesäng samt utdragssäng för barn. Två sovrum med våningssängar varav den ena underslafen är 120 cm bred. Lägenheten går bra att hyra för två familjer.

Om nya området Åre-Sadeln: Sadeln ligger ca 6 km före Åre by, följ skyltar mot skidområdet Björnen, passera Björnen centrum och sväng vänster in i Sadelområdet. Här växer ett nytt område fram med stora och vackra fritidsboenden, alla med naturkoppling och på vintern ski in-ski out läge. Boendet är utmärkt för träningsläger eller barnfamilj som vill ha nära till fjäll och motionsspår. Här är otroligt lugnt och skönt, men nära till Åre by med bil eller på mountainbike via vackra leder.

bearlodgevilas3 bearlodgevillas2
bearlodgevillas

 

åreåre-5

Kontakta mig på sofia@uppochhoppa.se för bokning eller för förfrågan om andra lediga veckor och datum!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!