Välkommen till din nya favoritblogg!

Tack 2019 – nu kommer 2020

Tack 2019 för läxor lärda. Att mod att satsa hårdare men samtidigt jobba mindre. Tack för fantastiska möten och varma stunder. Alla stigar som sprungits, toppar som nåtts, svängar som svängts. Hjärtan som tryckts i digital form. TACK för att du och du och du och du är med mig på mina äventyr!

Istället för att ge en årsresumé precis nu berättar jag om min dag istället. Den sista dagen av 2019 vaknade jag av att ett tjattrande tog sig in i min dröm, det var lilla E som satt i soffan och förde en diskussion med en ny leksak. En som tjattrar i falsett. Ett av alla sätt att vakna på! Strax ringde klockan och jag drog på kläder, råkade få till perfekta ögonbryn (high five!) och åt en macka ståendes. For iväg till vår tomt där det står ett förråd, lade in en massa träningsutrustning som låg i bilen….så att jag skulle få plats med den nya begagnade som jag tingat på lokal facebooksida.

Mitt nästa hemmagym (och Pt-studio) är nu berikat med en stång, 60 kg vikter och två boxar att hoppa på – allt fick jag in i bilen och sedan in i förrådet. Typiskt att det ännu inte finns något positivt besked på vår bygglovsansökan!

Direkt jag kom hem bytte jag om för en tur i längdspåret. Bara fem kilometer skate rastade jag benen och huvudet med och konstaterar återigen att det bästa sättet att bli bra på något är att göra det ofta. Jag är inte bra på skate ännu, men jag är bättre än när 2019 startade! Allra bästa tipset är att åka utan stavar, då sker massiv balansförbättring. Snön yrde, vinden blåste och solen sken långt borta med milt gult ljus och jag kände mig lätt och fri, en typiskt bra träningskänsla!

Nu sitter jag här, stulna minuter framför datorn, för att önska dig ett gott nytt år, en bra avslutningsdag av 2019. Jag ska strax göra lunch och sedan börja förbereda inför kvällens nyårsfest. Youtube kommer guida mig till nån snygg håruppsättning hoppas jag! Själva festen, i Undersåker, med fina vänner. Förmodligen är jag chaufför – jag kollade taxibolagen lite för sent och vi är i Åre – inte en taxi att få tag i mellan 24 och 03.30.

Nu är det dags för lunch. Familjen kallar. Jag har suttit extremt lite framför datorn det här jullovet. Varit ledig. Tagit mig ledig tid. Det har varit härligt och är en del av 2019 års läxor lärda. Snart är det vanliga jobbdagar igen och jag ska ge dig mer av allt det bästa jag har att ge!

Tack 2019. Tack till dig för att du är med!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!