Välkommen till din nya favoritblogg!

Tillbakablick 2013 (1 av 4)

Jag tänkte att 2013 skulle bli ganska mycket såhär. Nu med facit i hand: Ja, det blev ganska mycket så. Även om vissa saker tog onödigt lång tid att få till. Som den inhyrda städningen till exempel. Till november – så himla onödigt såhär i efterhand. Men nu tar vi det lite i taget. Häng med på min årstillbakablick, och gör en egen för sjutton. Himla intressant, om inte för andra så för din egen skull. Här kommer Q1:

Ramundberget

Januari: Jag tog ställning för riktigt socker och smör i det här inlägget om blåbärpaj. Jag vintersprang och var hyfsat igång, tisdagstabatade – och bloggade mycket om livet runt omkring. Inledde året i Sälen med skidåkning, satte igång en plankantävling som många ville vara med i, och pratade om barbie. Mer skidåkning i Ramundberget med fina kompisar och startade en serie som under 2013 kom tillbaka då och då: Sofy karriärtipsar. Och så bloggade jag ganska mycket i tipsform, som det här inlägget jag gillar i efterhand om fyra tips för toppform.

ebba skidorutmanar i plankan

Karriärtips för Linkedin

Februari: Jag var på Blast Night och tyckte det var coolt. Tabatatisdagsinläggen inleddes som en serie i februari. En bra grej jag själv faktiskt haft mycket nytta av, träningen har blivit av tack vare de här tabatatisdagarna // tisdagstabatarna! Eftersom det var roligt med utmaning drog jag igång mammautmaningen – där vi skulle förbättra oss i % mot starten i tre grenar. Löpning 3 km, armhävningar max på tå och antal burpees på tre minuter. Svinjobbigt blev det. Men kul! (och helt rätt i tidsåtgång). Det jag yrade om om mer jobb 2013 gick live i och med att Mela och jag sa välkomna till träningsevent.se. Och så skrev jag löparpoesi (om man får vara lite mallig i efterhand).

nike blast night

mammautmaningen

 

tabatapass egen kroppsvikttabatatisdag

Mars: Löpning kan leda till löparknä. Om du undrar vad det är läs guiden om hur du kan förebygga löparknä. Alla var sjuka, så pass att mammautmaningen blev förlängd med två veckor. 10 självpepp vid intervaller är läsvärt. Vi genomförda 2013 års Blogger Boot Camp. 1 januari 2014 släpps biljetterna till nästa års version. Magi. Det blev påsk och vi åkte solskedslängdåkning i Härjedalsfjällen. Jag gick med i instagram (typ sist på bollen).

vad är löparknä stretchövning

instagram

bbc13

ramis27

Sen blev det vår!

 

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!