Välkommen till din nya favoritblogg!

Tillbakablick 2013 (4 av 4)

Oktober: Jag till och från föris-tränar, men är mest bara väldigt trött. Illamåendet håller i, även om det är mil bättre än när E låg i magen. Jag utbildar mig i första hjälpen. Börjar tjata om vintern (som jag gör varje år, från typ augusti), svarar på frågor och träningstipsar i Norran (Skellefteås tidning) och är varm så jag kokar. Och så blev jag galen över en halv banan. Eller snarare det faktum att man på mycket läst träningsblogg behövde ursäkta/rättfärdiga ätandet av halv banan. Tokig. Och på slutet lättade det, och jag började köra överkroppsstyrka. Längtar till naturen, och spenderar helgerna utomhus. Härligt!

löpning nybörjare

vinterlekNV-20131012-BIL-08

grillakorv

November: Präglas i stort av Allt för hälsan och be your best (kika på bilderna!), det nya konventet som är tänkt att återkomma som en träningshöjdpunkt på Stockholmsmässan. Fantastiska deltagare levererar sitt allra bästa och stjärninstruktörer lägger glans på tillställningen. Det gör vi om! E fyller hela två år. Jag tränar på balansplatta. Månaden var en egoboost för bloggen, finalist i Guldhjärtats kategori ”årets träningsblogg” och trea på Twinglys lista över mest länkade träningsbloggar. Roligheter som gav energi in. Gummiband och lätta hantlar är mina träningskompisar från och med nu. Löpning får vänta till sommaren/hösten.

_MG_3671

minirodin

December: Vi får kunskap om allt om marklyft. Tips för dig som ska styrketräna tungt nästa år är att gå på eventet Gocrossfit den 25 januari, där det bla är fokus på tyngdlyftningsteknik.  Jag ger lite julklappstips men drar själv ner på julklappar. Lucia spenderas i Åre. Vi äter gott och mysigt, åker skidor och jag är supernöjd med de nya skidorna jag provåker åt Extrem. Platserna Till BBCmamma börjar ta slut.  Vi firar jul i Eskilstuna och Skåne. Tränar på julafton (om sanningen ska fram underhöll jag barn och agerade PT mer än tränade, men så noga är det inte). Året avslutas med finmiddag och bubbel som sig bör. Alkoholfritt för mig. Och jag avger nyårslöftet att 2014 ska jag dricka mer champagne.

rätt teknik marklyft

extremuppochhoppa

go crossfit

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!