Välkommen till din nya favoritblogg!

Vi flyttar till Åre!

Det känns läskigt och inspirerande att berätta nu. Att vi har planlagt och bestämt och gör verklighet av vår dröm att låta livet rymma lite mer.

>>> UPDATE: Nu bor vi här, så du kan läsa hela guiden om att flytta till åre!

I juni flyttar vi till Åre, platsen där vi mår som bäst. Jag är glad, pirrig, förväntansfull och lite rädd för den här våren och för sommaren, hösten, vintern som kommer. Vi byter liv!

Den kom smygande. Känslan av att lägenheten lockar oss mer och mer. Vårt andra hem som pockar på vår uppmärksamhet. Hur vi stormtrivs oavsett tid och månad. Oktober, juni, december och mars, ingen vill åka hem. Tiden som känns längre, naturen som kommer närmre, skratten som blir fler och glädjen större. Vi mår fantastiskt bra i Åre och det i sig är nog vårt enklaste svar på varför vi fattat beslutet.

Vi förtjänar att leva där vi är som lyckligast. Därför ger vi oss chansen att ha Åre nu. Vi ska bli Årebor. Huset i Stockholm ska säljas.

Jag skriver det här med en darrande energi i kroppen. Det är en skräckblandad förtjusning och den energi som kommer av att säga det högt. Vi tar ett stort familjekliv mot någonting annat. Vi flyttar längre från familj och fina vänner, vi flyttar från två fantastiska skolor/förskolor. Det är stora trygghetsgrejer som vi väljer att lämna för en dröm att få något annat.

En vardag med kortare avstånd. En vecka som inte är en transport till helgen. Ett liv som rymmer andra saker och mer upplevelser. Ett nytt liv. Nya och gamla vänner.

I juni blir vi Årebor. Beslutet är fattat sedan länge, nu vet också du vilken resa som väntar. Har du bra flyttips när man ska byta stad? Hur förbereder man bäst en sexåring och en fyraåring? Vet du någon som hyr plats att magasinera möbler och kartonger i åretrakten?

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!