Välkommen till din nya favoritblogg!

Crossfit med Camille Leblanc-Bazinet

Att träna Crossfit med Camille Leblanc Bazinet, vinnaren av Crossfit games 2014, det är en riktigt häftig grej. Camille är en av crossfitens verkliga superstjärnor, såklart, eftersom hon förra året vann titeln fittest woman on earth. Att skriva om träning och få träffa henne, träna med henne och få en inblick i hennes träningsliv, det är bland det coolaste jag gjort 2015.

Det kom sig att jag och Mela fick träna ett superpass med Camille på Crossfit Nordic idag då Camille är ambassadör för Rehband. Så med knäskydd på bjöds vi på crossfitinspiration en masse.

crossfit-13

Jag är så tacksam för de här häftiga träningsupplevelserna jag får vara med om. Det jag skulle vilja skicka med till er är att starka kvinnor som lyfter tunga vikter är coolheten själv. Camille pratade lite om det här i introt. Att Crossfit förvisso är som ett lekis för vuxna, där vi (åter)lär oss naturliga rörelsebanor, men också som en lektion i livet. Att kunna lyfta, springa, klättra rep, ensam och i grupp skapar självförtroende och självkänsla. Att crossfit gör oss kompetenta.

crossfit-11

Efter en tuff teamwod med thrusters och burpees där jag och Mela levererade stabilt på bronsnivå kände vi oss lika endorfinspralliga som Camille var. Lite matta i musklerna därtill, och blown away av hennes positiva och lättillgängliga stil. Så roligt att träna crossfit med en champion, så inspirerande träningsglädje och hyfsat mycket fysmonsterpepp. Så får jag sammanfatta hur det är att träna crossfit med Camille Leblanc-Bazinet.

crossfitstora-5

crossfit-15

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!