Välkommen till din nya favoritblogg!

Förmiddagsljuset

Idag har jag nyttjat förmiddagsljuset. Så himla tacksam grej att vara förldraarbetande och kunna vara utomhus på förmiddagarna. Därtill himla bra gjort att ha bosatt sig precis vid vatten, det måste jag tillstå, för då kan en gå förmiddagspromenader, med barnvagn och kompis, till rogivande vattenkluck. Dagens tips är därför två. 1) Försök att få till lite förmiddagsljus i ditt liv – lunchljus fungerar absolut. 2) Vatten, vatten fungerar rogivande, balanserande – precis som skogen.

crafthöst
Perfekt dag. Perfekt outfit: Nyheter från Craft är tights och lager 2 tröja, pannbandet också från Craft men äldre årgång, väst från Haglöfs, skor från reebok

  1. Tack för stor inspiration under lång tid! Har läst din blogg länge men aldrig kommenterat. Nåt som jag så väldigt gärna skulle vilja läsa om är det här med kläder under vinterns uteaktiviteter. Jag som är rätt novis när det kommer till funktionskläder (fattar under vår/sommar/höst) tycker det är svårt att veta vad man ska ha på sig under längdskidåkningen, vinterlöpningen, skridskokörandet och utförsåkningen. Känns som detta verkligen är Din grej och skulle bli så glad om jag kunde upplysas i detta huvudbry;-)
    Och om du tycker det låter supertrist så vill jag ändå tacka för stor inspiration och bra inputs till massor- mat, motion, barn och motion you name it.

    TACK från trogen läsare

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!