Välkommen till din nya favoritblogg!

Happy times

Jag är glad och allahjärtansdagpeppig över jättemånga grejer idag:

PT-Fia vann välförtjänt årets träningsblogg på Finestawards igår. Jag hade tyckt att flera av de nominerade varit väldigt värdiga vinnare (om än kanske inte alla). Vi ses inte så ofta, men superhärlig är ett ord som passar den tjejen bra. Grattis igen!

Jag ska träna axlar strax, den kanske roligaste muskelgruppen jag vet. Peppen! Ni får passet lite senare, tabata for the win.

Middagen är redan lagad, vi har infört en ny rutin och lagar 8 portioner måndag och onsdag, på så sätt har vi två kvällars middag och två dagars lunchlåda, klarar måndag till torsdag enkelt och kan ha festligare middag på fredag och lördag. Söndag blir alltid lite som det blir. Känns det igen?

Bebén är så himla rolig nu! Pratar, säger nääää och skakar på huvudet när man frågar saker, och tycker själv att huvudskakningen är hysteriskt kul. Fot! Sko! – Nääeee! Ja, ja, det är kul för den som är där. Sorry för den.

Anmälningarna till mammaträningseventet BBCmamma rullar in i stadig takt, och jag har superroliga diskussioner med härliga möjliga samarbetspartners. Som Addnature och Årstiderna till exempel. Alla deltagare får superfint linne från Gococo! Tips – om man anmäler sig nu och skriver uppochhoppa i fältet för ”kod” får man en liten extra grej!

Jag ska köpa ”du är så grym på det du gör-present” till Jessica, som designat header till nya träningsevent.se och som snart säkert levererar en lika grym logga.

traningsevent

Hej och välkommen till peppgemenskap!

Magiska träningshelger!
Klicka nedan för att se vilka bokningsbara träningshelger & events som finns just nu!